۲۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 14 June 2025
23:16
کد خبر : 9270608
۱۹:۴۰

۱۳۹۹/۰۶/۰۷
مسئول معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه ولی عصر (عج) خوزستان خبرداد

پخش برنامه راه عاشقی و عبرت های عاشورا در دهه اول محرم از شبکه خوزستان و آبادان

مسئول معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه ولی عصر (عج) خوزستان خبراز پخش برنامه راه عاشقی و عبرت های عاشورا در دهه اول محرم از شبکه خوزستان و آبادان داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اهواز، سرهنگ پاسدار محمدرضا نعمتی ، مسئول معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه ولی عصر (عج) خوزستان اظهارکرد: به منظور ترویج فرهنگ حسینی و عاشورایی با توجه به وجود ویروس کرونا و بهره مندی هرچه بیشتر مردم از برنامه‌های فرهنگی از تلویزیون و فضای مجازی، معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه ولی عصر (عج) خوزستان اقدام به تولید این دو برنامه که ساخته شده توسط گروه تلویزیونی سپاه ولی عصر( عج) خوزستان می باشد، پرداخته، که هرکدام در 10 قسمت از روز جمعه 31 مردادماه 1399 به روی آنتن شبکه های خوزستان و آبادان رفته است.

وی ادامه داد: موضوع این دو برنامه پرداختن به زندگی تا شهادت 10 تن از شهدای کربلاست و هر روز را به روایت زندگی یک شهید کربلا اختصاص داده ایم، در کنار آن به گفتگوی صمیمانه با خادمین حسینی که حسینه داران قدیمی می باشد پرداخته شده و در آخر به آخرین پُست ها و هشتگ های فضای مجازی ویژه محرم99 اشاره می شود همچنین حجت الاسلام رستگار، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ولی عصر(عج) خوزستان، کارشناس مذهبی این برنامه ها می باشد.

مسئول معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه ولی عصر (عج) خوزستان اضافه کرد: برنامه راه عاشقی هر روز ساعت 18 از شبکه خوزستان و ساعت 23:15 از شبکه آبادان و برنامه عبرت های عاشورا هرروز ساعت 17:30 دقیقه از شبکه خوزستان تا دهم محرم  برای هم استانی های عزیز پخش می گردد .

 سرهنگی نعمتی افزود: باتوجه به استقبال مردم از ای دو برنامه انشاالله ویژه برنامه های راه عاشقی و عبرت های عاشورا راهم برای روز اربعین در دست تولید داریم.

 به گزارش بسیج، محمدرضا نعمتی- تهیه کننده ، فاضل موزانی -کارگردان، زینب آقاجری - طراح و مجری ، امیرضیغمی- ناظرکیفی، مهدی مینوی و سجاد نعمتی تصویربردار، دانیال نظری - صدابردار و مجید بیگلری نورپرداز از  عوامل برنامه سازان  مجموعه راه عاشقی هستند این برنامه در استودیو گروه تلویزیونی سپاه ولی عصر(عج) خوزستان و به همت معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه ولی عصر(عج) خوزستان تولید شده است.

انتهای پیام/ض

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید