۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
15:45
کد خبر : 9270915
۱۹:۵۴

۱۳۹۹/۰۶/۰۹
مدیرکل انتقال خون استان اصفهان:

اهدای 750 واحد خون در روز تاسوعا در اصفهان

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان گفت: بیش از 900 نفر در روز تاسوعای حسینی در استان اصفهان به مراکز اهدای خون مراجعه کردند که از این بین 750 نفر موفق به اهدای خون شدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اصفهان، مجید زینلی در گفت و گو با خبرنگار بسیج در خصوص اهدای خون در ایام محرم اظهار کرد: بیش از 900 نفردر روز گذشته همزمان با روز تاسوعای حسینی در استان اصفهان به مراکز اهدای خون مراجعه کردند که از این بین 750 نفر موفق به اهدای خون شدند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان گفت: امروز با توجه به اینکه هنوز به نیمه روز هم نرسیدیم مراجعات خوب بوده و با یاری خدا و همراهی مردم پاسخگوی مراکز درمانی خواهیم بود. وی افزود: امسال به دلیل شیوع کرونا، بر خلاف سال های گذشته خون گیری در مرکز خمینی شهر را نداشتیم و خون گیری در مرکز پل خواجو در حال انجام خواهد بود.

زینلی با اشاره به اهدای پلاسمای کرونایی‌ها در اصفهان، تصریح کرد: دو ماه است که اهدای پلاسمای کرونایی‌ها در اصفهان انجام می‌شود لذا از بیماران کرونایی که بهبود یافته‌اند دعوت می‌کنیم برای اهدای پلاسما به مرکز اهدای خون پل خواجو مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه این پلاسما به افرادی تزریق می شود که در حال حاضر درگیر بیماری کرونا هستند، اضافه کرد: پلاسمای بیماران بهبود یافته می‌تواند روند بهبود بیماران درگیر کرونا را سرعت دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید