۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
01:40
۰۶:۳۷

۱۳۹۹/۰۶/۱۲

مراسم عزاداری روز تاسوعا و عاشورای حسینی در فضای باز توسط پایگاه رضوان

مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی با همت خواهران بسیجی پایگاه مقاومت رضوان شهدای خواهر، همراه با سفیران بهداشت و هیئت امنای روستای شادکام در روستای شادکام برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از بافق؛ مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی با همت خواهران بسیجی پایگاه مقاومت رضوان شهدای خواهر، همراه با سفیران بهداشت و هیئت امنای روستای شادکام همراه با توزیع ماسک و اسپری ضد عفونی در تکیه گاه امام حسین (ع) در روستای شادکام برگزار شد.
فرمانده پایگاه مقاومت رضوان گفت: در این دو روز (تاسوعا، عاشورا) در بین عزاداران، خواهران شورای پایگاه با ملایمت و مهربانی نوجوانان و جوانان را به حفظ حجاب دعوت می‌کردند و همچنین در این دو روز، زیارت عاشورا خوانده شد.
حجت الاسلام محمدی در سخنانش در مورد عاقبت به خیری و راه‌های رسیدن به آن گفت: این عاقبت ما انسان‌ها است که اهمیت زیادی دارد و اگر عاقبت ما به خوبی و خوشی نباشد، قطعا نمی توانیم در دنیای دیگر هم زندگی خوبی داشته باشیم برای همین همیشه از خدا عاقبت به خیری را اول از هر چیزی بخواهیم.
 عزاداران حسینی در روز عاشورا، نماز عاشورا را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فضای باز در روستای شادکام برگزار کردند و در آخر مراسم خانم دکتر کوهگرد در مورد ویروس کرونا صحبت کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید