۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
00:28
۱۴:۲۲

۱۳۹۹/۰۶/۱۳
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج):

استکبار جهانی به دنبال محو دین از عرصه اجتماع است

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) گفت: امروز استکبار جهانی همان مسیر یزید را در محو دین از عرصه اجتماع دنبال می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اصفهان به نقل از روابط عمومی گروه توپخانه ۱۵خرداد نیروی زمینی سپاه، حجت‌الاسلام رحمت‌اله صادقی در جمع عزاداران هیأت عاشقان ثارالله گروه ۱۵ خرداد نیروی زمینی سپاه، بیان کرد: امروز تلاش دشمن محو دین و ارزش‌های دینی از عرصه اجتماع است و برای رسیدن به این هدف توطئه‌های بسیاری طراحی می‌کند.

مسؤول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) به شکست استکبار در جنگ سخت اشاره کرد و افزود: امروز با بهره‌گیری از فضای مجازی و ترویج بی‌بندوباری به دنبال زدن ریشه اعتقادات جامعه است.

این کارشناس دینی تأکید کرد: حضور در مجلس عزای شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) باعث ایجاد معرفت، عاطفه، بصیرت، آگاهی، تولی و تبری نسبت به دشمنان اهل بیت (ع) در مؤمن می‌شود.

وی اضافه کرد: از همین رو حضور در مجلس عزای حسینی همواره مورد تأکید روایات اسلامی بوده زیرا این حضور عامل رشد فکری است‌.

صادقی به برنامه تبلیغاتی حضرت زینب(س) برای در هم شکستن توطئه‌ یزیدیان اشاره و بیان داشت: نشان دادن راه اسلام واقعی و معرفی مسیر ولایت به عنوان تنها صراط مستقیم الهی مهم‌ترین رسالت این بانوی بزرگ اسلام بود.

مسؤول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) تصریح کرد: مجالس روضه حسینی هم همین مسیر را از صدر اسلام تاکنون دنبال کرد و به دنبال نشان دادن راه مستقیم و مسیر ولایت و معرفی دشمنان این مسیر و تبیین دو جبهه حق و باطل است.

وی با اشاره به تأکید روایات مبنی بر نقش مجالس روضه در احیای امر خاندان عصمت و طهارت(ع) تأکید کرد: اگر امروز به دلیل شرایط شیوع بیماری کرونا می‌بینیم مجلس روضه رهبر معظم انقلاب به صورت تک نفره برگزار می‌شود تأکیدی بر این مطلب است که در عین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برپایی مجلس عزای حسینی یک ضرورت است و باید این مسیر برای همیشه تاریخ پایدار بماند.

صادقی ادامه داد: آنچه موجب بیداری مردم ایران و انقلاب اسلامی شد همین مجالس روضه حسینی است و از همین رو امام خمینی(ره) فرمودند محرم و صفر است که اسلام را زنده نگاه داشته است.

مسؤول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان گفت: متدینین و هیأت‌های بزرگ ولایتی با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و حتی با خلاقیت و ابتکارهای از جمله برپایی روضه سیار این مسیر را به خوبی دنبال کردند تا جایی که از سوی مسؤولان وزارت بهداشت و درمان کشور تحسین شد.

وی تصریح کرد: شهید مطهری ‌فرمودند عزادار حسینی باید شمر و یزید زمان را بشناسد و هدف مجالس روضه حسینی نیز شناساندن شمر و یزید زمان است.

صادقی اضافه کرد: امروز استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و رژیم صهیونیستی در رأس یزیدیان زمان قرار دارند کما اینکه حتی به مردم خود رحم نمی‌کنند و با وحشی‌گری تمام نسبت به معترضین به سیاست‌ تبعیض و فساد در آمریکا برخورد می‌شود.

این کارشناس دینی با اشاره به شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی به دست شمر زمان، گفت: حاج قاسم سلیمانی بزرگ‌ترین ضد تروریست جهان بود ولی استکبار جهانی و در رأس آن آمریکای جنایتکار در راستای حمایت از تروریست این سردار بزرگ اسلام را به شهادت رساند.

وی خاطرنشان کرد: دشمن بداند نهال مبارزه با تروریست، نفاق و تکفیر به دست شهیدانی چون حاج قاسم سلیمانی کاشته شد و امروز این مکتب با شور و شعور تا برچیده شدن حضور آمریکا از منطقه در گام نخست و زمینه‌سازی برای حکومت مهدوی ادامه دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید