۲۷ / اسفند / ۱۴۰۳ - 17 March 2025
09:52
کد خبر : 9272068
۱۳:۴۸

۱۳۹۹/۰۶/۱۳
با همت قرارگاه منطقه ای قدس نیروی زمینی سپاه انجام شد:

همایش هم اندیشی سران و بزرگان طوایف در زاهدان

همایش هم اندیشی سران و بزرگان طوایف که با همت قرارگاه منطقه‌ای قدس نیروی زمینی سپاه در شهرستان زاهدان برگزار شد.
سردار محمد کرمی، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق کشور، در همایش هم اندیشی سران و بزرگان طوایف که با همت قرارگاه منطقه‌ای قدس نیروی زمینی سپاه در شهرستان زاهدان برگزار شد، گفت: سران و طوایف استان باید در راستای توسعه امنیت، توسعه فرهنگی، توسعه اقتصادی بیش از پیش تلاش کنند.

وی افزود:جوانان بهترین سرمایه‌های انقلاب هستند که باید در راستای توسعه استان اراده جوانان تقویت شود.

سردار کرمی بیان کرد: سران و بزرگان طوایف با استفاده از توانمندی‌های جوانان به منظور توسعه سیستان و بلوچستان تلاش مضاعف برای پیشرفت و آبادانی استان داشته باشند.

این مسئول ادامه داد: مرز یک فرصت مناسب جهت ایجاد اشتغال برای جوانان است که با وجود امنیت پایدار می‌توان از مرز به عنوان مرکز صادرات و واردات استفاده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید