به گزارش خبرگزاری بسیج، سرهنگ"محمود احمد آقایی" فرمانده سپاه ناحیه ایوان، در جمع بسیجیان پایگاه های مقاومت شهرستان ایوان گفت:مساجد و پایگاه های مقاومت بسیج رکن اصلی تربیت نسل امروز و بستری برای فعالیت سالم جوانان هستند. علاوه بر این بسیج در بستر مساجد شکل گرفته و از این پس نیز می تواند فعالیت مستمر داشته باشد.
وی افزود : پایگاه های مقاومت بسیج میتوانند در راستای محرومیت زدایی و حل مشکلات مردمی در محلات همچون رفع
بیماری خانمان سوز اعتیاد و یا کاهش طلاق ها و منازعات محلی اثرگذار باشد قرار گرفتن بسیج در کنار مسجد می تواند در تقویت بنیه این دو ارگان برای حل بسیاری از مشکلات محلات به خصوص معضل اشتغال جوانان کارآمد باشد.
سرهنگ "احمدآقایی" در پایان گفت: بسیج برگرفته از انقلاب اسلامی و مردم است و رهبرمعظم انقلاب اسلامی در طول این چند دهه، اهمیت خاصی برای تقویت بسیج قائل بوده اند و این نشان می دهد که به مرور زمان باید شاهد گسترش تفکر بسیجی در سطح کشور باشیم.