۱۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 07 June 2025
03:16
کد خبر : 9273016
۲۱:۳۱

۱۳۹۹/۰۶/۱۶

جابه جایی و رفع تاسیسات آب معارض بزرگراه جدید شهید رستگار مقدم مشیریه

خبرگزاری بسیج: به منظور رفع تلسیسات معارض بزرگراه جدیدالاحدات شهید رستگار مقدم، 50 متر جابه جایی خطوط و دو اتصال جدید بر روی خط 200 میلی متری شهرک مشیریه انجام شد.

مدیر ناحیه یک(17 شهریور) آبفای منطقه6 تهران با اعلام این خبر گفت: در پی ساخت و بهره برداری از بزرگراه جدید شهید رستگارمقدم بخشی از تاسیسات شبکه توزیع آب شهرک مشیریه در تقاطع خیابان های سازمان آب و شهید زرین خواه درمحدوده ترافیکی بزرگراه  قرار گرفت و به طور کامل از دسترس خارج شد.

مرتضی براری افزود: به منظور رفع این مشکل، جابه جایی و انتقال تاسیسات معارض با بزرگراه در دستور کار قرار گرفت و با انچام 50 متر لوله گذاری  به قطر 200 میلی متر از جنس چدن داکتیل و اجرای دو اتصال جدید از جنس چدن داکتیل و آزبست،  تاسیسات آب معارض بزرگراه جدید شهید رستگار مقدم برطرف شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید