به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی محمد کریمی مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه کمیجان از اغاز مرحله دوم پویش نذر ماسک باحضور گروه جهادی تبلیغی صادقین دانشگاه امام صادق خبر داد و گفت :دشمنان ما در طول این ۴۰ سال مشکلات و چالش های بسیاری را برای کشور به وجود آوردند، اما ملت ایران با یک تفکر و ادبیات مقاومت و دینی در مقابل این توطئه ها ایستادند .
وی افزود:چیستی و چگونگی ماهیت بسیج سازندگی، بهره بردن از ظرفیت عظیم و ارزشمند جوانان در حوزه های محرومیت زدایی کشور و ساختار سازی مقوله مهم اقتصاد مقاومتی است.
کریمی با بیان اینکه بسیج سازندگی این شهرستان همواره در تلاش بوده است که گامی برای سازندگی و کمک به اقشار مختلف بردارد گفت :دراین برنامه نیز سعی شد تا با کمک به مجموعه اموزش و پرورش و هیئات مذهبی مشکل تامین ماسک و نکات بهداشتی را برطرف نماییم.
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه کمیجان اظهار کرد :روحیه برگرفته از ایثار و معنویت و انقلابی زیستن سرلوحه کار بسیجیان و جهادگران این شهرستان است و خدمت بی منت افتخاری بزرگ برای فرزندان این ملت خواهد بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد :اردوهای جهادی و میدان های خدمت مرتبه ای از ازمودن و خطاست و جوانان مومن وانقلابی درس سبک زندگی درست و برگرفته از اسلام عزیز را می اموزند و خود را برای حضور در برهه های مدیریت و خدمت در نظام اسلامی اماده می کنند.
انتهای پیام/