۳۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 July 2025
01:13
کد خبر : 9274746
۰۸:۳۶

۱۳۹۹/۰۶/۲۳
معاون سیاسی استاندار قزوین

زنگ خطر نفوذ مواد مخدر در میان جوانان قزوین

حبیبی گفت: متأسفانه زنگ خطر هشدار دهنده نفوذ مواد مخدر در میان جوانان قزوین به ویژه در مدارس و دانشگاه‌ها به صدا درآمده است و اگر این هشدارها را جدی نگیریم با چالش‌های جدی روبرو خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج قزوین، جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به ریاست حبیبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و با حضور اعضا و مدیران استانی در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد.

معاون سیاسی استاندار اظهار کرد: مواد مخدر موضوع مهمی بوده و مولد آسیب‌های اجتماعی است؛ سهم ما در جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی به واسطه مواد مخدر مهم و اساسی بوده و انسجامی که باید بین دستگاه‌ه‌ها وجود داشته باشد نیز دارای اهمیت است.

وی در ادامه گفت: اعتیاد و مصرف مواد مخدر زمینه‌ای برای بروز سایر آسیب‌های اجتماعی است و آگاهی، پیشگیری و اجتماعی کردن اصلی ترین راهبرد در حوزه مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد محسوب می‌شود.

حبیبی تاکید کرد: توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد در مقابله و پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر از دیگر ضرورت‌ها در این بخش است.

وی در ادامه افزود: رسانه‌های جمعی نیز در شناساندن ابعاد مختلف مقوله اعتیاد و پیشگیری از آن اثرگذاری بسیار بالایی را دارند و ارائه آمارهای مربوطه در تنویر افکار عمومی و در جلب کمک جامعه در مبارزه با اعتیاد بسیار مهم است.

معاون سیاسی استاندار گفت: پدیده اعتیاد سن و جنس و موقعیت نمی‌شناسد و همه افراد در معرض ابتلاء به آن هستند و اگر هوشیار نباشیم و خود را در برابر آسیب‌های مخرب آن واکسینه نکنیم بدون شک باید هزینه‌های زیادی را متحمل شویم.

حبیبی تصریح کرد: متأسفانه زنگ خطر هشدار دهنده نفوذ مواد مخدر در میان جوانان قزوین به ویژه در مدارس و دانشگاه‌ها به صدا درآمده است و اگر این هشدارها را جدی نگیریم با چالش‌های جدی روبرو خواهیم شد.

معاون سیاسی استاندار از زحمات و اقدامات شایسته ناجا در خصوص شناسایی به موقع مناطق کشت گیاهان مواد اولیه مواد مخدر تقدیر و قدردانی کرد.

حبیبی در ادامه افزود: جهاد کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی نیز وظیفه شناسایی و پیشگیری در خصوص عدم کشت گیاهان مخدر را داشته باشند و باید در کنار نیرو های ناجا نسبت به این امر مسئولیت داشته باشند.

 

1010/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید