به گزارش خبرگزاری بسیج از دیر، مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان دیر در تجمع محکومیت اقدام موهن نشریه فرانسوی و حمایت از ساحت پیامبر اسلام(ص) در مصلای شهدای محراب شهر دیر، اظهار داشت: پیامبر رحمت در دوران حیات طیبه خود در مبارزه با استکبار و طاغوت های جهان محکم و استوار ایستاد.
مصطفی فخرایی بیان کرد: اقدام نشریه فرانسوی در راستای سرپوش نهادن غرب بر ناکامی های خود در دیگر جبهه ها و به منظور ایجاد و گسترش موج اسلام ستیزی و راضی نگه داشتن گروه های افراطی خودشان است.
وی با بیان اینکه توهین نشریه فرانسوی به ساحت پیامبر اسلام (ص) با چراغ سبز آمریکا و صهیونیست و تزریق پول توسط این شیاطین بزرگ انجام گرفته است، ادامه داد: در کشور های غربی که مدعی آزادی بیان هستند، اگر کسی در مورد حادثه تاریخی هلوکاست سخنی بگوید او را به زندان می اندازند و این نشانه توحش و عدول از انسانیت است.
فخرایی با اعلام اینکه حضرت محمد (ص) برترین شخصیت عالم است و نه تنها مسلمانان بلکه کشیشان مسیحی نیز اقدام توهین آمیز اخیر نشریه فرانسوی را محکوم کردند، گفت: آمریکا خود درگیر تابستان داغ است و انتخابات آینده این کشور آبستن حوادثی است که اینها همه نشانه افول تمدن عاریتی آمریکا است.
در ادامه به مناسبت سالروز شهادت امام سجاد(ع) مرثیه سرایی و در پایان قطعنامه ای در محکومیت اقدام توهین آمیز نشریه فرانسوی به ساحت قدسی پیامبر اسلام(ص) قرائت شد.
پایان خبر/