به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام حجت سالاری مکی " مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی " با عرض تسلیت شهادت امام سجاد (ع) و آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون برای مسئول جدید دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه بجنورد گفت : در استان خراسان شمالی تعداد 15 حوزه علمیه وجود دارد که تا سال 1391 در مجموع تعداد 830 طلبه در حال تحصیل داشتیم ، که با سفر پر برکت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از سال 1391 تا کنون تعداد قریب به 2500 نفر طلبه در مقاطع مختلف حوزوی در حال تحصیل هستند.
وی افزود: در آخرین ارزیابی انجام شده از حوزه های علمیه استان های خراسان ، استان خراسان شمالی رتبه اول را کسب نموده و رویکرد مدیریت حوزه های علمیه استان ، استفاده از نیروهای جوان ، خلاق و جهادی بوده که در حال حاضر 70 درصد این مرکز را جوانان تشکیل می دهند.
حجت الاسلام سالاری مکی الویت انتصاب مدیران را در حوزه های علمیه ، نیروهای بومی عنوان نموده و اضافه کردند : سپاه و بسیج همیشه در کنار حوزه های علمیه بوده و در انجام ماموریت ها ما را حمایت و پشتیبانی نموده است و این مرکز آمادگی کامل جهت هم افزایی و تعامل در راستای ماموریت های مشترک را با سپاه و بسیج دارد.
حجت الاسلام اکبرزاده " مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان بجنورد " در این دیدار گفت : سپاه و بسیج ، حوزه های علمیه و دیگر نهادهای انقلابی با در کنار هم قرار گرفتن و ایجاد هم افزایی در انجام رسالت های محوله می توانند گام های بلند و تاثیرگذاری را در استان و شهرستان بجنورد برداشته و یکی از عوامل موفقیت در پیشرفت اهداف نظام و انقلاب هم افزایی و پشتیبانی نهادها و سازمان ها با یکدیگر است.
وی را حل رفع معضلات اجتماعی را نیز همکاری و تعامل سازمان های انقلابی با یکدیگر عنوان و افزود: بسیج در راستای برگزاری حلقه های صالحین ، نشست های تربیتی و رابطین حوزه های مقاومت بسیج از ظرفیت روحانیون شهرستان بجنورد استفاده می نماید و نیاز است این تعاملات بیشترشود.
حجت الاسلام اکبرزاده اظهار داشت: سپاه و بسیج همیشه در کنار حوزه های علمیه بوده و خواهد بود و در راستای پیشبرد اهداف انقلاب آمادگی کامل جهت هم افزایی با این مرکز را دارد.