۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
15:51
۱۸:۲۸

۱۳۹۹/۰۶/۲۸
جمیری مطرح کرد

خوش خدمتی انتخاباتی بحرین و امارات به ترامپ

نماینده مردم بوشهر در مجلس می گوید: عربستان و کشورهای مرتجع منطقه آرمان ملت مبارز و سرافراز فلسطین را قربانی انتخابات آمریکا می کنند.
 
 

به گزارش خبرگزاری بسیج، عبدالکریم جمیری درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت  بااشاره به سازش رژیم آل خلیفه و دولت بحرین بارژیم اشغالگر صهیونیستی گفت:کشورهای منطقه باید بدانند  آسیب های ارتباط با رژیم صهیونیستی نصیب کشورهای دیگر هم خواهد شد.

وی با بیان اینکه آمریکا و اسرائیل کشورهای مرتجع عربی را به بهانه طرح صلح عربی فریب داده اند، افزود: بازکردن پای رژیم صهیونیستی به منطقه ناامنی و بی ثباتی را به همراه خواهد داشت که همه کشورهای سازشکار راهم گرفتار می کند.

نماینده مردم بوشهر،گناوه و دیلم در مجلس با اشاره به خوش خدمتی انتخاباتی بحرین و امارات به ترامپ،تاکید کرد: کشورهای مرتجع منطقه و حاشیه خلیج فارس آرمان فلسطین را قربانی انتخابات آمریکا می کنند.

جمیری با بیان اینکه تداوم حکومت رژیم وابسته آل خلیفه بر وابستگی کامل به آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی است، مطرح کرد: البته باید بدانیم که اعلام برقراری ارتباط بین بحرین و برخی کشورهای مرتجع منطقه و رژیم صهیونیستی به ‌نوعی علنی سازی این روابط عادی و پنهانی بین آنهااست.

بیشتر بخوانید:

نماینده مردم بوشهر درمجلس اظهار کرد: تسلیم شدن رژیم وابسته بحرین در مقابل صهیونیست ها و استکبار جهانی و تن دادن به سازش با نتانیاهوی کودک‌کش با تعالیم اسلام و حقوق مشروع ملت مبارز و سربلند فلسطین مغایرت دارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه کشورهای ائتلاف عربی هنوز در باتلاق تجاوز به یمن گیر افتاده اند، خاطرنشان کرد: پذیرش ذلت‌ سازش ازسوی امارات متحده عربی و بحرین هرگز از عزم و مقاومت ملت های جهان اسلام کم نمی کند.

به گزارش خبرگزاری خانه‌ملت؛ طرح صلح عربی از سوی ملک عبدالله، پادشاه فقید عربستان در اجلاس سران عرب در بیروت در سال ۲۰۰۲ با چشم انداز طرح صلح خاورمیانه و با هدف تشکیل کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷، بازگشت آوارگان و عقب‌نشینی اسرائیل از بلندی‌های جولان در مقابل به رسمیت شناختن اسرائیل و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح شد./


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید