۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:11
کد خبر : 9276849
۱۱:۲۷

۱۳۹۹/۰۶/۳۰
فرمانده سپاه امام علی (ع) شهرستان تاکستان:

در دوران دفاع مقدس از مرز‌های اعتقادی خود دفاع کردیم/ اتکا به توان داخلی درس مهم دفاع مقدس

حسینی گفت: عدم اتکا و نگاه به خارج درسی است که باید دولتمردان ما از دوران دفاع مقدس دریافت کنند، دفاع مقدس تجلی شعار "ما می توانیم" بود.
به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، سرهنگ سید مهدی حسینی فرمانده سپاه امام علی (ع) شهرستان تاکستان در نشست خبری که صبح امروز به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس در دفتر خبرگزاری بسیج قزوین برگزار شده بود اظهارکرد: دفاع مقدس سند نجابت خلاقیت، وحدت و مظلومیت ما است که باد از زوایای مختلف به آن پرداخته شود.

وی ادامه داد: دفاع مقدس بخشی ار هویت انقلاب اسلامی است که باید برای جوانان و آیندگان تبیین شود، هر قدر ما از واقعیت دفاع فاصله بگیریم هویت ما زیر سوال می‌رود لذا در این راه رسانه‌ها و مسئولین فرهنگی کشور وظیفه مهمی را بر دوش دارند که اگر نتوانند به وظایف خود عمل کنند به نسل‌های آینده خود ظلم کرده ایم.

دفاع مقدس، تندیس افتخار ملت ایران
حسینی یادآور شد: در این خصوص باید تقسیم کار کنیم و برنامه‌ها و اقدامات را دیسه بندی شده به نسل اینده برسانیم، برای مسال با توجه به ارزش‌های نظامی دوران جنگ تحمیلی در تاریخ معاصر فراموش نکنیم از زمان فتحعلی شاه تا پیش از انقلاب در هر جنگی و حتی در دوران صلح بخشی از کشور و خاک ما جدا شده است و تا پیش از انقلاب مقدار ۱ یک میلیون متر مکعب از کشور جدا شد و دفاع مقدس تنها دورانی است که ما حتی یک وجب از خاک میهن عزیز را از دست ندادیم.

وی گفت: در دوران‌های مختلف ما معمولا با یک کشور بود که می‌جنگیدیم، ولی در جنگ تحمیلی با کلکسیونی از کشور‌ها جنگیدیم.

این مسوول بیان کرد: اروپایی‌ها صدام را تجهیز میکردند و سلاح و برنامه میدانی میدادند برنامه می‌دادند، امریکایی‌ها هوایی و ماهواره‌ای کمک میکردند، دول مرتجع حوزه خلیج فارس با نفرات و دلارهایشان و با در اختیار قرار دادن جزایر خود به حذب بعث کمک می‌کردند.

فرمانده سپاه امام علی (ع) شهرستان تاکستان خاطر نشان کرد: در جنگ‌های گذشته هدف دفاع از خاک و مواظبت از مرز‌های زمینی بود، ولی در دفاع مقدس علاوه بر این باید از مرز‌های اعتقادی هم دفاع می‌کردیم. در این دوران با با قدرت اعتقاد و ایمانمان به جنگ دشمن رفتیم و توان ما با این اعتقاد چند برابر شده بود.

در دوران دفاع مقدس با امپریالیسم جهانی مقابله کردیم
سرهنگ حسینی گفت: رژیم بعث عراق و صدام بازیچه امپریالیسم جهانی بود و اهدافی نظیر فرمانروایی بر اروند، تبدیل عراق به ژاندارم و قدرت برتر منطقه و براندازی انقلاب اسلامی را دنبال می‌کرد.
وی اضافه کرد: صدام جنگ را نه از روز ۳۱ شهریور که پیش از آن با قداماتی نظیر ترور و ایجاد ناامنی در شهر‌های مختلف، خرابکاری و تسلیح مرزنشینان، حمایت از گروه‌های ضدانقلاب و تشویق به جدایی طلبی در کرد‌ها و عرب‌ها و سایر نژاد‌های ایرانی، ایجاد زمینه بحران در استان‌های مرزی مثل بمب گذاری در آنها، گلوله باران پایگاه‌های نظامی در مرزی، تصرف بخشی از مناطق مرزی که پدافند ضعیفتری داشتند و هماهنگی کامل با آمریکا کودتای نوژه و طبس هم از این دسته بود. پیش از آغاز جنگ نیز حذب بعث انتقال نیرو و اقدامات تاکتیکی در مرز‌ها را انجام داده بود.

دفاع مقدس، آزمونی که از آن سربلند بیرون آمدیم
فرمانده سپاه امام علی (ع) شهرستان تاکستان در ادامه این نشست مطرح کرد: ما پیروز مقتدر ۸ سال جنگ تحمیلی بودیم و این پیروزی علل‌هایی داشت که امروز هم برای حل مشکلات باید به آن‌ها تکیه کنیم. ما در این دوران به رهبری پیامبر گونه امام راحل تکیه کردیم، شهادت طلبی رزمندگان و سلحشوری و اعتقاد عمیق به مدد الهی در آن‌ها ستودنی بود، همدلی و پشتیبانی ملت از رزمندگان موج امید را در دل‌ها زنده می‌کرد و عدم اتکا و نگاه به خارج به خصوص درسی است که باید دولتمردان ما به آن توجه داشته باشد.

وی افزود: ما دست روی زانوی خود گذاشتیم و بدون اتکا به غرب ایستادیم و در هر برهه‌ای که به خودمان تکیه کردیم قوی شدیم. دوران دفاع مقدس ما را به باور "ما می‌توانیم" رساند و موجب شکوفایی استعداد‌های جوان این مرز و بوم شد.

این مسوول تصریح کرد: ما توانستیم انقلاب را به خصوص با مفهوم دفاع مقدس صادر کنیم، ما در جنگ پرده از چهره تزویر کنار زدیم. در دفاع مقدس دوست و دشمن خود را شناختیم و در این دوران به این نتیجه رسیدیم که باید روی پای خود بایستیم و غرب نمی‌خواهد به مقاومت ما کمک کند. ما ابهت غرب و شرق را شکستیم و در دفاعی وارد شدیم که هیچ کشوری توان ورود به آن را ندارد.

حسینی خاطر نشان کرد: دشمن برای همیشه از مقابله نظامی با ما مایوس شده است. آن‌ها ده‌ها پایگاه نظامی اطراف ما دارند، ولی هرگز وجود حمله را ندارند. روزی در این کشور انواع تسلیهات نظامی ممنوع بود و هیچ کشوری به ما کمک نمی‌کرد و حالا دشمنان نگرانند ما تجهیزات نظامی به کشور‌های دوست خود بدهیم.


اجرای ۴۰ عنوان برنامه درشهرستان تاکستان به مناسبت هفته دفاع مقدس
فرمانده سپاه شهرستان تاکستان گفت: در سپاه تاکستان هر ساله برنامه‌های متنوعی برای هفته دفاع مقدس تدارک دیده می‌شود، ولی امسال به واسطه انتشار ویروس منحوس کرونا با محدودیت‌هایی رو به رو هستیم لذا ۴۰ عنوان برناممه در این شهرستان برگزار می‌گردد.

وی با بیان این نکته که به تاسی از، ولی امر مومنین اصل بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی قرار گرفته است گفت: اهم برنامه‌های ما در این هفته دیدار صمیمی بسیجیان و مسوولین با نماینده، ولی فقیه در شهرستان تاکستان، پخش مستقیم سخنرانی رهبر انقلاب به مناسبت هفته دفاع مقدس، تجلیل از رزمندگان دوران دفاع مقدس، رژه موتوری نیرو‌های مسلح در خیابان امام شهر تاکستان می‌باشد.

وی ادامه داد: برگزاری رزمایش کمک مومنانه در ورزشگاه ۱۵ خرداد تاکستان، برپایی نمایشگاه عکس، نواختن زنگ مقاومت، برگزاری مراسمات درب منزل شهدا، نشست‌های بصیرتی، مسابقات ورزشی و فرهنگی، افتتاح و اهدا خانه‌های ساخته شده توسط بسیج سازندگی در خرمدره، افتتاح کارگاه خیاطی شهید سلیمانی در تاکستان، صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح، افتتاح تعاونی پخت نان محلی در تاکستان، افتتاحیه دارالقران و خانه بهداشت و تولید محتوا در فضای مجازی از سایر برنامه‌های ما در هفته دفاع مقدس می‌باشد.
 
1004/گ30/ب

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید