۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
06:29
کد خبر : 9277277
۱۱:۳۸

۱۳۹۹/۰۶/۳۱

دفاع مقدس نماد اتحاد و همدلی همه ملت بزرگ ایران اسلامی

شهردار شاهرود در پیامی اظهار کرد: دفاع مقدس یادآور پایداری، استقامت، رادمردی و رشادت‌های شهیدان، جانبازان و ایثاگران و نماد اتحاد و همدلی همه ملت بزرگ و عظیم ایران اسلامی برای مقابله با ابرقدرت‌ها و شیاطین بزرگ است.
دفاع مقدس نماد اتحاد و همدلی همه ملت بزرگ ایران اسلامیبه گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، علیرضا حاجی محمد علی شهردار شاهرود در پیامی آغاز هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
درخت تنومند انقلاب شکوهمند اسلامی که با خون پاک هزاران شهید و جانفشانی و جانبازی‌های زنان و مردان این سرزمین آبیاری شده و امروزه به الگویی تمام عیار برای آزادی خواهان منطقه و جهان تبدیل شده و چشم امید ملت‌های مظلوم و ستم دیده به این خطه دلاور خیز دوخته شده، بی شک مدیون ایثارگری‌های مردان مردی است که در طول هشت سال دفاع جانانه و مقدس از تمام هستی خود گذشتند و اجازه ندادند حتی یک وجب از این خاک مقدس زیر یوغ استعمارگران و غاصبان بماند.
امروزه قدرت و اقتدار ایران اسلامی درمنطقه و جهان به نقطه‌ای رسیده است که استراتژیست‌های بزرگ، جمهوری اسلامی ایران را مهمترین بازیگر بین المللی قلمداد می‌کنند و بر این باورند که هیچ منازعه و مناقشه‌ای در منطقه بدون حضور ایران حل نخواهد شد
هفته دفاع مقدس یادآور پایداری، استقامت، رادمردی و رشادت‌های شهیدان، جانبازان و ایثاگران و نماد اتحاد و همدلی همه ملت بزرگ و عظیم ایران اسلامی برای مقابله با ابرقدرت‌ها و شیاطین بزرگ است و این واقعه مهم تا همیشه تاریخ به عنوان حماسه‌ای ماندگار ثبت خواهد ماند و بر تارک ایران اسلامی خواهد درخشید.
اینجانب هفته دفاع مقدس را به رهبر فرزانه انقلاب، خانواده معظم و معزز شهدا، جانبازان، ایثارگران و مردم شهید پرور کشور عزیزمان به خصوص شهر شاهرود تبریک عرض می‌کنم و تقارن این هفته با ماه عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش را الگوپذیری از سیره آن امام همام و نهضت سرخ حسینی می‌دانم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید