۰۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 26 May 2025
02:55
کد خبر : 9277516
۱۸:۳۶

۱۳۹۹/۰۶/۳۱
امام جمعه آبیک:

بالاترین کار شهدا تثبیت نظام اسلامی و ولایی بود و کشور را از دست لیبرالها نجات دادند

امام جمعه آبیک بیان کرد:بالاترین کار شهدا تثبیت نظام اسلامی و ولایی بود و کشور را از دست لیبرالها نجات دادند

به گزارش خبرگزاری بسیج حجت الاسلام سید محمد میر امینی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در شهرستان آبیک در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس که با حضور مسئولین نظامی و اداری برگزار شد ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس بیان کرد در ایام دفاع مقدس باید به این بپردازیم که محوری‌ترین بیان شهدا که ارکان اصلی شکل دهی دفاع مقدس هستند چیست و اگر ما می‌خواهیم دفاع مقدس را گرامی بداریم باید در رکن اصلی آن یعنی شهدا جستجو کنیم.


وی افزود یک وقت بعضی افراد ممکن است مسائل را سطحی ببینند و ما با این سطحی‌نگری میانی نداریم و این نگاه نگاه نازله و کمی است و این که ما تصور بکنیم ۲۰۰ هزار شهید در مقابل دشمن به شهادت رسیدند نگاه وسیعی نیست و نگاه وجبی می‌باشد که این را باید در وصیت نامه شهدا جستجو کرد.


امام جمعه آبیک بیان کرد دقیقاً آماری که بررسی می شود میانگین چهار بار در وصیت نامه شهدا از امام حسین نام برده شده است و چهار بار از ولایت و شهدا انقلاب را گسترده کردند و گسترش دادند در بهمن سال ۵۷ انقلاب آغاز شد و تثبیت انقلاب بعد از دفاع مقدس بود و زمانی که امام به ایران برگشتند مردم به عنوان رهبر سیاسی به امام نگاه می کردند و تفکر ولایت فقیه بعد از جنگ تحمیلی ایجاد شد و بساط لیبرالیسم هم بعد از جنگ تحمیلی جمع شد و ۲۰۰ هزار شهید برای این مطلب مهم شهید شدند که ما خطمان از لیبرالیسم جدا می باشد و بالاترین کار شهدا تثبیت نظام اسلامی و ولایی بود و کشور را از دست لیبرالها خارج کردند.


وی افزود امروز شهدای مدافع حرم ما نیز همین راه را ادامه می‌دهند و با تفکر لیبرالیسم و راحت‌طلب آن مقابله می‌کنند شهدای مدافع حرم بهداست و عظمت و پاکی نظام ما را در منطقه فریاد زدند و تفکر لیبرالیسم را که از همه چیز می آید و چون اهل جهاد و مبارزه نیست از حق مردم نیز کوتاه می آید بی آبرو کردند و امروز شهدای مدافع حرم کار بزرگتری از شهدای دفاع مقدس کردند و شهدای مدافع حرم همه جریان‌های باطل را با جان خود شکستند.


میرامینی خاطرنشان کرد خط شهادت یعنی مبارزه با راحت طلبی و رفاه طلبی و سر به خط ولایت حاضر از گذشت همه چیز بودند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید