۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
20:07
۲۰:۲۸

۱۳۹۹/۰۶/۳۱
جانشین سپاه نینوا :

به برکت دفاع مقدس امروز قدرت اول منطقه هستیم/ گام دوم انقلاب اسلامی را جوانان برمیدارند

سرهنگ پاسدار سید موسی حسینی ؛ پیروزی انقلاب اسلامی با سردادن شعار "استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی" به دنیا فهماند نه مدل حکمرانی بلوک غرب را قبول دارد و نه بلوک شرق بلکه خود یک مدل جدید حاکمیت است

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان سرهنگ پاسدار سید موسی حسینی در مراسم جشنواره مالک اشتر حوزه مقاومت بسیج جندالله سپاه گرگان گفت:

پیروزی انقلاب اسلامی با سردادن شعار "استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی" به دنیا فهماند نه مدل حکمرانی بلوک غرب را قبول دارد و نه بلوک شرق بلکه خود یک مدل جدید حاکمیت است کشور ما قبل از انقلاب اسلامی خادم بی چون و چرای مستکبرین عالم و ژاندارم آنها در منطقه بود اما امروز به برکت این انقلاب الهی حرف اول را در منطقه غرب آسیا میزنیم.

وی افزود: دو ابر قدرت دنیا وقتی جایگاه خود را در خطر دیدند از انگیزه های سابقه دار صدام در دشمنی با ملت ایران استفاده کردند و با کمک های همه جانبه او را به جنگ با ایران فرستادند بنای دفاع مقدس ما با فلسفه عاشورای حسینی درهم آمیخت و الگوی شهدای ما ، شهدای دشت نینوا بود.

جانشین سپاه نینوا ادامه داد:گام اول انقلاب اسلامی را شهدا ، رزمندگان ، جانبازان و انقلابیون محکم برداشتند و اکنون این راه پیش روی شما جوانان و نوجوانان است و گام دوم انقلاب اسلامی را شما آینده سازان باید برداریدامروز دشمن شناسی یکی از اصلی ترین رسالت هایی که بر دوش شما جوانان است.

 

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید