۰۸ / مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July 2025
00:03
کد خبر : 9278023
۱۴:۱۱

۱۳۹۹/۰۷/۰۱
همزمان با هفته دفاع مقدس

فرمانده سپاه میامی از افتتاح نخستین خانه شهید این شهرستان خبر داد

فرمانده سپاه میامی با اشاره بر افتتاح نخستین خانه شهید شهرستان گفت: وظیفه این مکان فرهنگی، جمع آوری اسناد و مدارک مربوط به شهدا و نگهداری از آنان است.
به گزارش خبرگزاری بسیج استان سمنان سرهنگ ابوالقاسم کشاورزیان، با بیان اینکه همزمان با هفته دفاع مقدس و با همکاری نهاد‌های ذی‌ربط، نخستین خانه شهید میامی افتتاح شد، بیان کرد: در این خانه اسناد مرتبط با شهدای شهرستان به صورت مقطعی و فصلی گردآوری، دسته بندی و سپس حفظ و نگهداری می‌شود.
وی با بیان اینکه این مرکز فرهنگی رسالت جمع آوری تمام اسناد مرتبط با شهدا و دفاع مقدس در شهرستان میامی شامل وصیت نامه‌های شهدا، تصاویر، اسناد، دست نوشته‌ها و… را بر عهده دارد، افزود: یکی از بخش‌های مهم رسالت این خانه شهید مستند کردن اقدامات پشت صحنه رزمندگان و مردم شهرستان میامی در دوران هشت سال دفاع مقدس است.
فرمانده سپاه میامی با بیان اینکه گرامی داشت یاد و خاطر شهدای دفاع مقدس محور این خانه شهید است، تاکید کرد: ترویج روحیه ایثارگری مورد نیاز نسل جوان ما از جمله اهداف راه اندازی خانه شهید در شهرستان میامی است.
کشاورزیان با بیان اینکه آثار شهدای میامی به صورت انفرادی و گروهی به شکل فصلی گردآوری و در معرض بازدید قرار می‌گیرد، بیان داشت: مدارس، نهاد‌های دولتی و غیر دولتی و… به بازدید از این مکان فرهنگی می‌پردازند و یک راوی نیز رسالت بیان مسائل را بر عهده خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید