۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
15:11
۰۹:۵۱

۱۳۹۹/۰۷/۰۲

زنگ مهر، مقاومت و ایثار در مدرسه فاطمه الزهرا شیروان

زنگ مهر، مقاومت و ایثار با حضور مسئولان در مدرسه فاطمه الزهرا شیروان نواخته شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج: فرمانده سپاه شیروان در این مدرسه با بیان اینکه جوانان در گام دوم انقلاب وظایف مهم و سنگینی برعهده دارند خاطرنشان کرد: همان طور که جوانان در گام اول انقلاب ایثار و رشادت نشان دادند و اجازه تعدی و دست درازی به کشور و ناموس این ملت را به دشمن ندادند، امروز و در گام دوم انقلاب آینده‌ سازان این مملکت وظایف سنگین‌تری برعهده دارند.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب، محور اصلی را جوانان قرار دادند زیرا این نیروی عظیم جوانی است که می‌تواند مشکلات و گرفتاری‌های کشور را برطرف کند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز گفت: دانش‌آموزان در دوران جنگ تحمیلی درس و مدرسه را رها کردند تا از میهن اسلامی دفاع کنند امروز نیز دانش‌آموزان باید به جهاد علمی بپردازند تا انقلاب  اسلامی پیشرفت‌های بیشتری داشته باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید