آموزش بیش از دو هزار نفر از زنان روستایی استان در طرح بهبود تغذیه
به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، بیتا احمدیان با اشاره به اجرای برنامههای آموزشی و ترویجی به منظور ایجاد باغچههای محصول سالم در سطح استان،اظهارداشت : این طرح با هدف اصلاح الگوی غذای خانوار روستایی، ترویج فرهنگ تغذیه سالم بین زنان روستایی و خانوار روستایی، شناساندن اهمیت ارزش غذایی سبزیجات در سبد غذایی خانوار روستایی و همچنین ارائه مشاورههای لازم در جهت ترویج الگوی غذای سالم و بهبود وضعیت تغذیه خانوار روستایی در دست اجراست.
وی افزود: این طرح از سال ۱۳۹۷، در راستای اجرای تفاهم نامه بین معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و دفتر توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری با برگزاری ۸۷ کارگاه آموزشی و آموزش دو هزار و ۲۷۲ نفر از زنان روستایی در خصوص اهمیت ارزش غذایی سبزیجات در برنامه غذایی خانوار و نحوه ایجاد باغچههای خانگی سالم با همکاری بهورزان و کارشناسان امور زنان روستایی مستقر در روستاهای شهرستانهای استان اجرا میشود.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی آذربایجان غربی همچنین اضافه کرد: شرایط کنونی برگزاری دورهها را محدود کرده است و با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی دورههای آموزشی به صورت مجازی، با ارائه فیلم آموزشی، توزیع بروشور و نشریه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار میشود.
احمدیان با بیان اینکه افزایش بیماریهای غیر واگیر در مناطق شهری و روستایی به دلیل مصرف زیاد قند و نمک و چربی، مصرف کم میوه و سبزی و دریافت ناکافی فیبر غذایی از عواقب آن است،تصریح کرد: دستیابی به هدف بهبود تغذیه و امنیت غذایی و ترویج کشاورزی پایدار با اجرای برنامه بهبود تغذیه و اصلاح الگوی غذای خانوارهای روستایی و عشایری محقق میشود.
انتهای پیام/2001