۰۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 27 April 2025
16:04
کد خبر : 9284944
۰۹:۰۱

۱۳۹۹/۰۷/۲۲

برگزاری کارگاه آموزشی کاهش آسیب های اجتماعی در لردگان

کارگاه آموزشی کاهش آسیب های اجتماعی به همت معاونت اجتماعی سپاه ناحیه لردگان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ کارگاه آموزشی کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی با هدف آموزش فرماندهان حوزه ها و پایگاه های مقاومت در محل نمازخانه امام جواد (علیه السلام) ناحیه لردگان با حضور دکتر محمد آقایی نژاد استاد دانشگاه برگزار شد.

در این نشست محمد آقایی نژاد ضمن اشاره به برخی از آسیب های اجتماعی که در سطح شهرستان لردگان وجود دارد از جمله؛ اعتیاد، طلاق، بیکاری و ...، گفت: به همین جهت ضرورت دارد فعالیت های نظری و میدانی در این رابطه بیش از پیش افزایش یاید و با ارائه برنامه های مناسب در جهت کنترل و کاهش معضلات و آسیب های اجتماعی گام موثری برداشت.

این استاد دانشگاه افزود: یکی از مهمترین راه های کاهش آسیب های اجتماعی در شهرستان لردگان آموزش است. در واقع با افزایش سطح آموزش های عمومی در سطوح مختلف می توان به کاهش معضلات یاد شده کمک کرد.

آقایی نژاد در ادامه گفت: برگزاری آموزش های عمومی در سطح مدارس، خانوادها، مساجد و سایر مکان های عمومی می تواند تاثیر به مراتب بالاتری در بهبود وضعیت اجتماهی و افزایش آگاهی مردم در برخورد با آسیب های اجتماعی داشته باشد.

همچنین در حاشیه این کارگاه آموزشی مسئول اجتماعی ناحیه لردگان ضمن ابراز رضایت از کیفیت بالای این کارگاه خواستار ارتباط بیشتر میان اساتید دانشگاه و حوزه ها و فعالین اجتماعی برای بهبود وضعیت اجتماعی شهرستان و کاهش آسیب های اجتماعی در همه سطوح شد.

این مقام مسئول در پایان در خصوص سیاست های موضوعی ، اهداف عملیاتی و پیامدهای برنامه های اجتماعی در سال ۹۹ و همچنین تفاهم نامه همکاری با وزارت کشور جهت کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی با همکاری فرماندهان حوزه ها و پایگاه های مقاومت بسیج مطالبی را ارائه نمود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید