۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
14:54
کد خبر : 9287671
۰۸:۰۷

۱۳۹۹/۰۸/۰۳

نشست عقیدتی با محوریت اخلاق با سخنرانی حجت الاسلام ملوکی

نشست عقیدتی حوزه خواهران بنت الهدی ناحیه مقاومت بسیج روح الله با موضوعیت اخلاق با سخنرانی حاج آقا ملوکی در فضای باز مجمتمع امام علی (ع) برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد؛ نشست عقیدتی حوزه خواهران بنت الهدی ناحیه مقاومت بسیج روح الله با موضوعیت اخلاق با سخنرانی حاج آقا ملوکی در فضای باز مجمتمع امام علی (ع) و با حضور فرمانده محترم حوزه بنت الهدی وفرماندهان پایگاه و اعضای شورای حوزه بنت الهدی برگزار گردید.
حجت الاسلام ملوکی در ابتدای نشست از اهمیت کتاب الغدیر علامه امینی که شامل ۱۲ جلد می‌باشد گفت و اظهار کرد علامه برای نوشتن این کتاب پنج هزار جلد کتاب را مطالعه کرد تا توانست این کتاب ارزشمند را برای جهانیان باقی گذارد.
ملوکی با ذکر شرح نامه ۳۱ نهج البلاغه از مولا علی (ع) که به فرزند خود امام حسن (ع) فرمود: ه است: پسرم قلب خود را با موعظه و نصیحت زنده بدار. بحث خود را در باب موعظه ادامه داد و بیان داشت از این جمله اینگونه برداشت می‌شود که قلب انسان گاهی میمیرد و اگر قلب نمیرد تعبیر به زنده کردن معنا نمی‌دهد.
ملوکی در ادامه بیان داشت نفس بشر نیاز به موعظه شدن دارد ولو در هر مقام و منصبی که باشد چرا که اثری که در شنیدن هست در گفتار نیست و در راستای تصدیق اهمیت موعظه به درخواست رسول اکرم (ص) از جبرایئل که فرمودند:: یا جبرایئل مرا نصیحتی کن اشاره کرد.
ملوکی پند‌ها و نصیحت‌های جبرایئل که بنا بر در خواست رسول اکرم بود اینگونه شرح داد. ۱-‌ای محمد (ص) هرگونه که می‌خواهی در دنیا زندگی کن، ولی بدان عاقبت خواهی مُرد.۲-ای پیامبر (ص) هر کسی را می‌خواهی دوست بدار عاقبت بدان از او جدا خواهی شد.۳-هر عملی را می‌خواهی انجام بده بدان یک روز سزای عمل خوب و بد خود را میبینی.
ملوکی در پایان سخنانش به مستمعین ندای هر روز قبر را یادآور شد:۱-من خانه تنهایی هستم پس با خود انیس و همرازی بیاورید و، اما انیس "تلاوت قرآن "است ۲-من خانه تاریکی هستم و چراغ قبر" نماز شب "است ۳-من خانه فقر و نداری هستم گنج به همراه بیاورید و آن گنج "کلمه توحید و گفتن لااله الا الله "است ۴- من خانه خاکی هستم پس فرش همراه خود بیاورید و فرش همان "عمل نیک "است ۵- من خانه مار‌ها هستم پس پادزهر با خود بیاورید و پادزهر آن "صدقه "هست.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید