به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛مراسم تودیع و معارفه فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ثار الله شهرستان کوهبنان با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و جمعی از پرسنل سپاه شهرستان برگزار شد.
در این مراسم سرهنگ روح الله ابراهیمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کوهبنان با اشاره به اصل مقاومت گفت:باید روحیه مقاومت در همه سطوح و ارکان کشور تقویت شود همچنین در گام دوم انقلاب همانند گام اول جنگ با ظالمان تا شهادت و فداکاری را داشته باشیم
سرهنگ ابراهیمی افزود:باید در ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی تلاش کنیم و هموراه به اقتصاد مقاومتی توجه داشته باشیم.
وی ادامه داد: تجربه نشان داده است که هر وقت ایران یک قدم به عقب برمی دارد دشمن 10قدم جلو می اید همچنین هزینه سازش بسیار بیشتر از مقاومت است. که در این مراسم از خدمات آقای شبانی تقدیر و تشکر شد و جناب آقای احمد معصومی به عنوان فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ثارالله منصوب شدند.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |