۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
15:11
کد خبر : 9288917
۰۸:۰۹

۱۳۹۹/۰۸/۰۸

کشف ۷ هزار حلقه لاستیک قاچاق و احتکار توسط سازمان اطلاعات سپاه ولی‌عصر(عج) خوزستان

معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه ولی عصر (عج) خوزستان از کشف ۷ هزار حلقه لاستیک قاچاق و احتکار توسط سازمان اطلاعات سپاه ولی عصر(عج) خوزستان در اهواز خبر داد.

محمد رضا نعمتی، معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه ولی عصر(عج) خوزستان امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۷ هزار حلقه لاستیک قاچاق واحتکار شده توسط قاچاقچیان کشف وضبط گردید.

وی افزود: این لاستیک‌ها با رصد و کار اطلاعاتی از سه انبار که در سامانه انبارها ثبت نشده بود کشف و ضبط گردید.

معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه ولی عصر (عج) خوزستان عنوان کرد: این قاچاق و احتکار در شرایطی صورت گرفت که این روزها بازار با کمبود و گرانی بیش از حد قیمت لاستیک مواجه بود و مردم نیز نیازمند تامین این کالا در بازار به قیمت مصوب بودند.

وی افزود: مردم می‌توانند در صورت مشاهده احتکار یا قاچاق و موارد این چنینی به سامانه خبری ۱۱۴ اطلاع دهند.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید