بخشدار هرمز:

پیامبر اسلام نماد اخلاق انسانی ،وحدت و همدلی دین مبین اسلام است

حسینی گفت:پیامبر عظیم الشان ما نماد اخلاق انسانی، وحدت و همدلی و معرف رحمانیت دین مبین اسلام است.
کد خبر: ۹۲۸۹۵۵۰
|
۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱

سید مجدالدین حسینی بخشدار هرمز ضمن تبریک ولادت با سعادت پیامبر اعظم و گرامیداشت مناسبت بزرگ و ارزشمند هفته وحدت تاکید کرد: امیدوارم با تکیه بر سیره رسول­اکرم (ص) و توسل بر کتاب بزرگ آسمانی، قرآن ­کریم، به وحدت و همدلی کامل امّت اسلامی و در جهت عبور از مشکلات و چالش‌­های متعدد امروزی دست یابیم.
بخشدار هرمز با بیان اینکه در این میان وحدت امت اسلامی و برادری مسلمانان با هم از اولویت های اسلام بوده و هست، افزود: در عصر پیامبر (ص) همه زیر چتر قرآن و تربیت حضرت محمد (ص) در نهایت برادری و همبستگی اجتماعی به سر می‌بردند و اختلافی بدین شکل وجود نداشت.
نماینده دولت در هرمز اسلام را دین صلح و صفا، آزادی و آزادگی، آگاهی و علم و برادری و برابری انسانها دانست و گفت: در دین مبین اسلام و در سیره مبارک نبوی به کرات بر برادری و همراهی انسانها با یکدیگر تاکید شده است.
وی هفته وحدت را نماد همبستگی امت اسلامی دانست و گفت: وحدت مسلمین و اخوت اسلامی، یکی از اصول اساسی و بنیادین اسلام به شمار می‌رود.
بخشدار هرمز با بیان اینکه تمامی مسلمانان اعم از شیعه و سنی به نبی مکرم اسلام و سیره و روش او عشق می‌ورزند افزود: این علاقه و ارادت مشترک به پیامبر اسلام مشخص می‌سازد ایشان مهمترین محور وحدت مسلمانان است.
وی با بیان اینکه جامعه امروز به سیره و روش آن حضرت نیازمند است افزود: پیروی از روش پیامبر باید الگوی مسلمانان قرار گرفته و بخشدار هرمز گفت:پیامبر عظیم الشان ما نماد اخلاق انسانی، وحدت و همدلی و معرف رحمانیت دین مبین اسلام است.
حسینی جسارت به ساحت پیامبر اسلام(ص) را اهانت به جمیع انبیاء و کتب آسمانی برشمرد و تاکید کرد: قطعا عادی سازی روابط چند کشور معدود با رژیم صهیونیستی تاثیری درمردم فلسطین ندارد
بخشدار هرمز با اشاره به رویداد آیین آب و خاک مقاومت گفت: هم‌زمان با ۱۳ آبان‌ماه روز استکبارستیزی این آیین با برگزاری رژه شناوری قایق‌های مردمی و نظامی و انتظامی آغاز می‌شود و تا دهه مبارک فجر با برگزاری برنامه‌های فرهنگی ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به تفاهم ننگین امارات و بحرین با رژیم غاصب اسرائیل عنوان داشت: بحران سیاسی ورود اسرائیل به کشورهای حاشیه خلیج فارس در سال جهش تولید فرصتی است برای اقتصاد مقاومتی ما در جزیره، هم‌اکنون در سال جهش تولید به تولید محتوا و کالای فرهنگی می‌پردازیم و از این تولید فرهنگی بهره‌وری اقتصادی خواهیم کرد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار