به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان ، سرگرد پاسدار مجیدرنجبری ضمن تقدیر وتشکر از اعضای فعال پایگاه ها افزود ما هرچه داریم به برکت این نظام و انقلاب و شهدا واین بسیجیان و مردمانی است ک پای این نظام ایستادن، این مردم ولی نعمت ما هستند، ما پیروزی انقلاب اسلامی و پیروزی در 8سال دفاع مقدس را مدیون اتحاد و همبستگی مردمی هستیم که درهمین پایگاه ها و مساجد برای مقابله با استکبار جهانی و به نمایندگی آنها صدام ملعون و بقیه کشورهای حامی صدام، جمع شدند.
وی تصریح کرد: همه ی اعضای این پایگاه ها، عضو قرارگاه تحول محلات هستند و هدف این قرارگاه این است که مشکلات را کم کنیم و اجازه ندهیم به مردم فشار بیاید،نزدیک کردن رابطه مسئولین ادارات با مردم در دستور کار قرار دارد و امید است مشکلات مردم حل شود،
همچنین تشکیل اتاق فکر در سطح پایگاه و محلات و تولید فکر و محتوا در حوزه های مختلف اعم از دینی، اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، امنیتی را از دگر هدف های این قرار گاه دانستند و در پایان افزودند؛ تحقق تمدن نوین اسلامی از اهداف متعالی این قرارگاه است.