۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
13:06
کد خبر : 9296644
۱۳:۱۰

۱۳۹۹/۰۹/۰۴
فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید مصطفی چمران:

بیش از 500 بسته کمک مومنانه در مناطق محروم توزیع شد

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید چمران حوزه بسیج 413 شهید بهشتی از تهیه و توزیع بیش از 500 بسته کمک مومنانه در مناطق محروم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، فرمانده پایگاه مفاومت بسیج شهید چمران حوزه بسیج 413 شهید بهشتی ضمن گرامیداشت هفته بسیج اظهار داشت: جهادگران گروه جهادی شهید متوسلیان و بسیجیان این پایگاه با همکاری و تعامل خیرین و نیکوکاران بیش از 500 بسته کمک مومنانه را تهیه و در مناطق محروم توزیع کردند.

وی گفت: بسیجیان گروه جهادی شهید احمد متوسلیان مانند کادر درمانی جانشان را بر کف دستان خود گرفته، باز هم در میدان عمل و اقدام خوش درخشیده و در کنار مردم ماندند، اقدامی شجاعانه که تحسین حضرت آقا را نیز در پی داشته است.

وی متذکر شد: همه این ها نشان می دهد که بسیجیان جهادگر شایسته تکریم هستند، هرچند خود آنان همچنان به این می اندیشند که تنها لباس خدمتشان به مردم تغییر کرده و پس از شکست کرونا هم با همان لباس ساده، باز هم در کنار مردم خواهند بود و به خدمتگزاری به آنان ادامه خواهند داد.

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید چمران در پایان خاطر نشان کرد: بسیجیان این پایگاه در قالب رزمایش کمک مؤمنانه و در هفته بسیج بیش از ۳۰۰ بسته کمک‌های معیشتی تهیه و در مناطق محروم وخانواده های آسیب دیده از کرونا توزیع کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید