۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:21
کد خبر : 9300423
۱۶:۱۳

۱۳۹۹/۰۹/۱۲

بسیج و سپاه در مناطق آب گرفته، در کنار مردم خواهد ماند

فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان گفت: گروه‌های جهادی و علاقه‌مندان به کمک و یاری به همنوعان خود در کنار مردم خواهند ماند تا مشکلات برطرف شوند.

 سردار حسن شاهوارپور فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان در حاشیه بازدید از وضعیت آبگرفتگی بندر امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: بسیج و سپاه ماهشهر و بندر امام خمینی در کنار مسوولان شهری و استانی در تلاش هستند تا آب را از مناطق و منازل مسکونی خارج کنند.

وی افزود: پمپ‌های زیادی بکار گرفته شده و به زودی دو پمپ قوی دیگر در منطقه مستقر می‌شوند تا ان‌شاالله ظرف چند ساعت آینده قسمت عمده‌ای از آب جمع آوری شود.

فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان گفت: بسیج، گروه‌های جهادی و علاقه‌مندان به کمک و یاری به همنوعان خود مشغول فعالیت خواهند ماند تا مشکلات برطرف و زندگی مردم به حالت عادی بازگردد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید