۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
10:44
کد خبر : 9303964
۲۲:۳۱

۱۳۹۹/۰۹/۲۶

پیگیری مشکلات واحد‌های تولید نان صنعتی شاهرود

در راستای پیگیری طرح کلینیک صنعت یار، رئیس اداره غله و ذخیره‌سازی و فرمانده حوزه بسیج ادارات الحدید و عارضه یاب شرق استان سمنان و مدیر شهرک صنعتی از سه شرکت تولید نان بازدید کردند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، در راستای پیگیری طرح کلینیک صنعت یار، رئیس اداره غله و ذخیره‌سازی شهرستان شاهرود و فرمانده حوزه بسیج ادارات الحدید و عارضه یاب شرق استان سمنان و مدیر شهرک صنعتی از سه شرکت تولید نان در شهرک صنعتی بازدید کردند.
در این بازدید‌ها از کارخانجات، شرکت آذرنان بابایی، اورنگ و نان واریزی ضمیری بازدید و با جلسه با مدیران این شرکت تا مشکلات آنان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد در راستای رفع آنان پیگیری‌های لازم به عمل آید.
در سال جهش تولید و در راستای عارضه یابی واحد‌های تولیدی و رفع موانع تولید، بسیج متخصصین و ادارات و مهندسین در قالب طرح کلینیک صنعت یار در راستای پیگیری و حل مشکلات واحد‌های تولیدی تلاش می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید