۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
07:09
۲۱:۲۷

۱۳۹۹/۰۹/۲۸

پیام تسلیت فرمانده سپاه مالک اشتر شهرستان بوشهر در پی درگذشت مادر شهیدان شجاعی

«خیری فربود» مادر شهیدان «غلامرضا و محمدرضا شجاعی» دعوت حق را لبیک گفت و آسمانی شد.در پی این اتفاق سرهنگ پاسدار غلامرضا شهابی فرمانده سپاه مالک اشتر شهرستان بوشهر پیام تسلیتی به شرح زیر صادر کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر؛«خیری فربود» مادر شهیدان «غلامرضا و محمدرضا شجاعی» دعوت حق را لبیک گفت و آسمانی شد.در پی این اتفاق سرهنگ پاسدار غلامرضا شهابی فرمانده سپاه مالک اشتر شهرستان بوشهر پیام تسلیتی به شرح زیر صادر کردند:

انالله و انا الیه راجعون

خانواده محترم شهیدان شجاعی

سلام علیکم؛

درگذشت مادر مومنه و پرهیزکار، والده مکرمه شهیدان غلامرضا و محمدرضا شجاعی موجب تألم و تأثر فراوان گردید.

بی تردید پدران و مادران شهدا سرمایه های ارزشمند کشورمان هستند که در سراسر زندگی با برکتشان همواره مبلّغ و مروّج مکتب ناب ایثار وشهادت بوده اند.

اینجانب مصیبت درگذشت این مادر فداکار را به شما، خانواده های معزز شهدا و سایر بازماندگان تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منّان رحمت واسعه و علو درجات آن فقیده سعیده و همنشینی با فرزندان شهیدش را مسألت می نمایم.

سرهنگ پاسدار غلامرضا شهابی

فرمانده سپاه مالک اشتر شهرستان بوشهر

 گفتنی است:شهید محمدرضا شجاعی متولد ۱۳۴۴ در سال ۱۳۶۰ در منطقه چذابه جاوید الاثر شد و شهید غلامرضا شجاعی متولد ۱۳۴۲ در عملیات والفجر دو منطقه حاج عمران در سال ۱۳۶۲ به شهادت رسید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید