۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
21:55
کد خبر : 9305251
۱۳:۳۱

۱۳۹۹/۱۰/۰۱

برگزاری جشنواره جایزه ملی ایثار در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی از برگزاری جشنواره جایزه ملی ایثار در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذبایجان شرقی، حبیب‌الله آخوندی در جمع خبرنگاران، از برگزاری پنجمین نشست مدیران و مسئولان امور شاهد و ایثارگران واحدها، مراکز و آموزشکده‌های سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی به‌صورت وبینار خبر داد.

وی گفت: در این نشست وضعیت دفاتر شاهد و ایثارگر، پیگیری فعالیت‌ها و عملکرد واحدها، مراکز و آموزشکده‌های سمای استان آذربایجان‌شرقی مورد بررسی قرار گرفت.

آخوندی ضمن تشریح برنامه‌های سه ماهه دوم سال تحصیلی و برنامه‌ریزی برای بازدید دفاتر امور شاهد و ایثارگر واحدها و مراکز، از تسهیلات لازم برای شناسایی دانشجویان شاهد و ایثارگر نخبه به لحاظ آموزشی، پژوهشی و علمی خبر داد.

وی افزود: با توجه به برگزاری جشنواره جایزه ملی ایثار در آینده نزدیک مسئولان شاهد و ایثارگر از اکنون به‌دنبال شناسایی دانشجویان نخبه دارای اختراع، چاپ مقاله و کتاب در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و تخصصی باشند.

آخوندی بیان کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام سالگرد سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی باید تمام دفاتر امور شاهد و ایثارگران در دانشگاه آزاد اسلامی برای سالگرد شهادت این شهید با رعایت دقیق و کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی برنامه‌ریزی کنند.

وی تشریح کرد: با توجه به شرایط مجازی دانشگاه‌ها، مسئولان امور شاهد و ایثارگران واحدها، مراکز و آموزشکده‌های سما با هدف اطلاع وضعیت تحصیلی، روند آموزشی و پژوهشی و مسائل و مشکلات احتمالی جامعه هدف ایثارگران هر روز باید با تعدادی از دانشجویان شاهد و ایثارگر از طریق تماس تلفنی یا پیامک و در صورت داشتن کانال اطلاع‌رسانی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر ارتباط داشته باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید