۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:00
کد خبر : 9306191
۲۱:۲۹

۱۳۹۹/۱۰/۰۴

رابطه جوانان با سابقه کشور و شهدا موجب حرکت در مسیر موفقیت می‌شود

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی گفت: اگر رابطه جوانان ما با سابقه کشور و شهدا حفظ شود موجب حرکت آن‌ها در مسیر موفقیت خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اهواز، امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی در کنگره بین المللی شهدای مدافع حرم خوزستان اظهار کرد: برگزاری این مراسمات که باعث زنده نگه داشتن یاد شهدا می‌شود قطعا برای کسانی که زمان شهدا نبودند بسیار موثر است.
وی افزود: این سری از برنامه‌ها باعث می‌شود تا جوانان ما بدانند این بالندگی‌ها و دستاوردهایی که به دست آمده به برکت خون شهدا است و حرکت در این مسیر خواهد بود.

حبیب‌الله سیاری گفت: اعتقاد ما بر این است که در هر زمانی مسیر مشخص شود و جوانان ما با آن آشنا شوند قطعا با تکیه به داشته‌های قبلی و اراده‌ای که وجود دارد تحت تاثیر جنگ نرم دشمن قرار نمی‌گیرند و برای موفقیت کشور بیش از پیش و مطابق روز گام خواهند برداشت.

وی ادامه داد: اگر این رابطه جوان امروز و جوان آینده با سابقه ما قطع شود و عزیزان ما ندانند چه مسیر پر پیچ و خمی برای کسب این افتخارات طی شده ممکن است سستی بر جوان کشور حاکم شود.

سیاری تصریح کرد: اگر جوانان رابطه خود را با سابقه انقلاب و شهدا حفظ کنند مطمئنا محکم در مسیر اصلی خواهند رفت و کشوری موفق و سرافراز خواهیم بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید