۱۵ / تير / ۱۴۰۴ - 06 July 2025
16:00
کد خبر : 9306274
۱۴:۲۷

۱۳۹۹/۱۰/۰۵
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین

بارش برف ۱۰۸ راه روستایی را در قزوین مسدود کرد

حق لطفی گفت: بارش برف و کولاک شدید در این استان ۱۰۸ راه روستایی را در استان مسدود کرده است.

جواد حق‌لطفی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین بیان کرد: بیشتر محورهای روستایی مسدود شده مربوط به الموت، آوج و طارم هستند و عملیات بازگشایی آنها نیز از لحظاتی پیش آغاز شده است.

وی اضافه کرد: در ۴۸ ساعت گذشته به دنبال بارش برف ۳۵۰ راهدار استان قزوین با ۳۰۰ دستگاه ماشین آلات در محورهای برفی مستقر و بی وقفه در تلاش برای نمکپاشی و برفروبی راه‌های اصلی بوده اند.

حق لطفی ادامه داد: با وجود بارش برف و کولاک، با همت راهداران استان قزوین هم اکنون تمام راه‌های اصلی استان باز است و تردد در آنها جریان دارد و راه‌های روستایی مسدود شده نیز به زودی بازگشایی می‌شوند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین از هموطنان خواست ضمن پرهیز از سفرهای غیرضروری در زمان بارش برف هرگونه اطلاعات از وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های استان و کشور را از طریق تماس با سامانه ۱۴۱ دریافت کنند.

قزوین پنجمین استان کشور از نظر تعداد گردنه‌های برف گیر است. هفت درصد عملیات برفروبی راه‌های کشور به استان قزوین اختصاص دارد.

۱۰۱۰/ت۳۰/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید