حجتالاسلام سید رضا هاشمی، مسئول معاونت فرهنگی و امور روحانیون دفتر نمایندگی ولی فقيه در امور اهل سنت خراسانجنوبی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی اظهار داشت: ایثار و از خودگذشتگی، دلاورمردی و جان فشانی در راه آرمان ها انقلاب اسلامی و دفاع از تمامیت ارضی و منافع ملی از شاخصه های شخصیتی سردار سلیمانی است که همه ما باید آنها را ترویج کنیم.
وی عنوان داشت: دشمنان دین حق پیوسته در طول تاریخ برخلاف فریاد های گوش خراشی که در موضوع آزادی و حقوق بشر داشته اند؛ آن زمانی که منافع ظالمانه خودشان را در خطر می بینند به صورت وحشیانه اقدام به سرکوبی می کنند.
مسئول معاونت فرهنگی و امور روحانیون دفتر نمایندگی ولی فقيه در امور اهل سنت خراسانجنوبی افزود: از صدر اسلام میتوان مشاهده کرد که چطور خاندان اهل بیت پیامبر را به جرم دفاع از مظلومان و مخالفت با ظالمان مورد آزار و اذیت و در نهایت به شهادت می رساندند.
وی ادامه داد: امروز هم همینطور است. شخصیتی مانند حاج قاسم سلیمانی که چهره بین المللی مقاومت است و ضامن امنیت، ثبات و مدافع تمامیت ارضی کشور ما و کشور های همسایه است را به جرم دفاع از مردم مظلوم و بی دفاع سوریه و عراق، بزدلانه و غافلگیرانه به شهادت رساندند.
هاشمی یادآور شد: شهید فخری زاده دانشمند هستهای کشورمان که کار او تربیت شاگرد ، تعلیم ، تعلم و کمک به تقویت صنعت دفاعی کشور است را ناجوانمردانه ترور کردند.
وی خاطرنشان کرد: این حرکت های هولناک و وحشیانه نشانه استیصال و درماندگی دشمنان از نفوذ منطقهای ایران و شکست دشمنان در همه عرصه ها بخصوص، موضوع تحریم های ظالمانه بر علیه ملت ایران است.
استاد حوزه علمیه بیرجند گفت: این ها ادامه همان خط تاریک و جهنمی مستکبران در طول تاریخ است.
وی خطاب به همه این بیچارگان و درماندگان عالم گفت از تاریخ عبرت بگیرید و افزود: همانطوری که رهبر عزیزمان در بیانیه کوثری معروف به بیانیه گام دوم انقلاب در سال 97 فرمودند، یکی از قدرت های مادی جهان دوقطبی اول انقلاب یعنی شوروی نابود شد و دیگری یعنی آمریکای جنایت کار هم با حوادثي که خبر از نزدیکی احتضار اوست دست و پنجه نرم می کند.
هاشمی اظهار داشت: ان شاالله بزودی این وعده الهی که در قرآن خطاب به مسلمانان داده شده است (ومن یتول الله و رسوله والذین آمنوا فان حزب الله هم الغالب. آیه 56 مائده) محقق شود و شاهد دولت کریمه ولی الله الاعظم هستیم.
وی با اشاره به وظیفه جامعه طلاب و روحانیون در جهت ترویج سبک زندگی سردار دلها و تقویت روحیه ولایتمداری در جامعه گفت: روحانیت مبارز و انقلابی از ابتدای انقلاب تا کنون با حضور در عرصه های مختلف رسالت خودشان را انجام داده اند و همانطور که سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در وصیت نامه خودشان از مراجع و علما دین درخواست کره اند که رهبر معظم انقلاب اسلامی را تنها نگذارید و یار و یاور و پشتیبان ولایت فقیه باشید.
مسئول معاونت فرهنگی و امور روحانیون دفتر نمایندگی ولی فقيه در امور اهل سنت خراسانجنوبی تأکید کرد: ما هم باید طوری عمل کنیم تا در (یوم الحساب) شرمنده شهدا و به ویژه این شهید عزیز سردار دلها نباشیم.
وی با بیان اینکه یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری در این ایام موضوع بهداشت و سلامت جامعه است افزود: در جهت عمل به منویات مقام معظم رهبري برای سلامتی جامعه و کمک به بهداشت عمومی یک بسته فرهنگی شامل دعای هفتم صحیفه سجادیه ، ژل مایع ضدعفونی کننده دست و مایع ضدعفونی کننده سطوح و بروشور توصیه های بهداشتی و سنتی در پیشگیری از کرونا، و... تهیه کردیم .
حجت الاسلام هاشمی ادامه داد: تعداد 150 عدد بسته فرهنگی و بهداشتی به همت معاونت فرهنگی دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت خراسان جنوبی، باهمکاری بسیجیان مسجد خاتم النبیین مهرشهر و نماز خانه اهل سنت مهرشهر، به مناسبت 9 دی و هفته بصیرت آماده توزیع میان نمازگزاران این دو مجموعه گردیده است.
وی همچنین برگزاری یک مسابقه پیامکی از وصیت نامه سردار سلیمانی، جلسات سخنرانی و بصیرتی در حسینیه جماران به مدت 3 شب، اعزام نمایندگانی از اهل سنت استان جهت شرکت در مراسم اولین سالگرد سردارشهادت شهید حاج قاسم سلیمانی به کرمان از دیگر برنامه های این ایام است.
وی ادامه داد: برگزاری نشست مشترک علمای سیعه و اهل سنت باموضوع تبیین نقش سردار سلیمانی در تقریب و مقابله با جریانهای افراطی با حضور حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین خسرو پناه را نیز در برنامه داریم.
انتهای پیام/