۰۹ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 29 April 2025
05:39
کد خبر : 9307357
۰۶:۰۶

۱۳۹۹/۱۰/۰۹
رئیس کمیته هنری دومین کنگره 4هزار شهید استان یزد خبر داد:

چاپ 7عنوان کتاب در دومین کنگره شهدای یزد/ برگزاری جشنوار بین المللی شب شعر

مجید جوادیان زاده رئیس کمیته هنری دومین کنگره 4 هزار شهید استان یزد از برگزاری جشنواره شب شعر مقاومت با حضور شاعران بین المللی به صورت پیش کنگره 4هزار شهید استان یزد و چاپ 7عنوان کتاب خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، رئیس کمیته هنری دومین کنگره ۴ هزار شهید استان یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه استان از برگزاری جشنواره شب شعر مقاومت با حضور شاعران بین المللی خبر داده و اظهار داشت: این جشنواره با همکاری حوزه علمیه جامعه المصطفی و گروه فرهنگ و هنر اسلامی به صورت پیش کنگره و با حضور مسئولین کشوری برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به جایگاه هنر و نقش کاربردی آن خاطرنشان کرد:به دنبال برگزاری دومین کنگره ۴ هزار شهید استان با تمامی انجمن‌های فرهنگی هنری استان تبادل نظر صورت گرفته تا با یک نگاه بومی و توجه به اتفاقات استان برنامه‌هایی ماندگار واثر گذار طراحی تا برخی جنبه‌های فرهنگی که در زمان جنگ نرم کمترامکان ظهور و بروز پیدا می‌کنند در معرض دید عموم قرار گیرد.

جوادیان زاده با بیان اینکه برنامه‌های طراحی شده برای کنگره در دوبخش جداگانه در حال اجرا بوده اظهار داشت: بخش اول شامل برنامه‌های جاری اداره فرهنگ وارشاد اسلامی استان می‌باشد که سعی شده در این بخش جهت برنامه‌های جاری سمت وسوی شهدایی بگیرد، در همین زمینه تا پایان سال آثار نویسندگان و ناشران که آثار مرتبطی با شهدا و دفاع مقدس داشته باشند از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خریداری خواهد شد.

وی ادامه داد: جشنواره تئاتر خیابانی، جشنواره موسیقی کویر نشینان، جشنواره تئاتر استانی نیز از دیگر برنامه‌های جاری اداره کل فرهنگ وارشاد استان بوده که مقرر شده بخش ویژه‌ای از این برنامه‌ها به شهدا اختصاص یابد.

رئیس کمیته هنری دومین کنگره ۴ هزار شهید استان با تشریح فعالیت‌هایی که ویژه دومین کنگره شهدا طراحی شده تصریح کرد: چاپ دو ویژه نامه شهدا با عنوان " حسن یوسف" در ۱۷۰ صفحه که جلد اول آن ویژه شهدای استان و جلد دوم آن شامل آثار ویژه کنگره خواهد بود.

جوادیان زاده با اشاره به برگزاری جشنواره عکس " ماندگار‌های آسمانی" گفت: این جشنواره با موضوع عکس و در دوبخش برگزار که بخش اول آن شامل عکس‌های ارسالی از سوی خانواده شهدا بوده وبخش دوم آن نیز شامل عکس‌هایی می‌باشد که قبلا از شهدا گرفته شده است.

وی برگزاری جشنواره مجازی اوج هنر ویژه دومین کنگره ۴ هزار شهید استان را یکی دیگر از برنامه‌های کمیته هنری ذکر و خاطر نشان کرد:این جشنواره در بخش‌های فیلم، کلیپ، خوشنویسی، گرافیک، موشن گرافی، اینفوگرافی و انیمشین با موضوع شهید و دفاع مقدس در صفحات فضای مجازی شخصی هنرمندان برگزار که جهت شرکت دادن آثار، آن‌ها می‌بایست صفحه مجازی اوج هنر را لینک نمایند که در پایان آثار برتر انتخاب واز آن‌ها تقدیر خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان یزد با اشاره به برگزاری جشنواره مجازی نمایشگاه کتاب نیز گفت: در همین زمینه با تعدادی از ناشران هماهنگی‌های لازم انجام و مقرر شده تسهیلاتی ویژه برای خریداران تا سقف ۲۰۰ هزارتومان با تخفیف ۳۰ درصدی در نظرگرفته شده و طبق هماهنگی‌های به عمل آمده هزینه ارسال کتاب نیز کاملا رایگان خواهد بود.

جوادیان زاده با بیان اینکه چاپ ۷ عنوان کتاب از نویسندگان و شعرای یزد با موضوع شهید وشهادت از دیگر برنامه‌های این کمیته می‌باشد اظهار داشت: با همکاری انجمن سینمای جوان چندین فیلم ومستند از هنرمندان با موضوعاتی جذاب به این کمیته ارسال که تعدادی از آن‌ها تصویب و مراحل ساخت آن در حال انجام می‌باشد.

در ادامه این نشست خبری علی محمد پارسائیان دبیر کمیته هنری دومین کنگره ۴ هزار شهید استان یزد در سخنانی کوتاه با اشاره به برگزاری نمایشگاه عکس سرداران شهید استان در حاشیه روز برگزاری کنگره گفت:سعی شده پرتره طراحی شهدا دارای کیفیت مطلوب بوده تا بعد از برگزاری کنگره این عکس‌ها در باغ موزه دفاع مقدس استان نصب و برای سالیان متمادی قابل دسترس عموم باشد.

پارسائیان با اشاره به چاپ کتاب ویژه دومین کنگره ۴ هزار شهید استان تصریح کرد: چاپ ۴ هزار بیت شعر از شاعران با موضوع شهید وشهادت از جمله برنامه‌های دیگر این کمیته بوده که سعی شده کیفی سازی این آثار نیز انجام که قابلیت ماندگاری را داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید