۰۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 28 April 2025
11:13
کد خبر : 9308290
۰۹:۵۰

۱۳۹۹/۱۰/۱۱
فرمانده سپاه عجبشیر:

ولایت مداری مردم ایران از امت پیامبر بیشتر است

فرمانده سپاه عجبشیر گفت: بی بصیرتی و شعور سیاسی در برخی از اصحاب پیامبر(ص) موجب شد حاکمیت دینی به دست نا اهلان سپرده شود و برای همین مردم جامعه اسلامی امروز از امت زمان رسول برتری دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، امیر شاه محمدپور بمناسبت هفته بصیرت در جمع خواهران بسیج جامع زنان افزود: در زمان انتخابات عده‌ای انسان های سست و ضعیف الایمان و خواص بی بصیرت در جامعه فریب دشمن را خوردند اما مردم وقتی دیدند که تقلب بهانه است و جریان های معاند سلطنت طلب و دشمن و استکبار جبهه واحدی تشکیل داده اند تا نظام را براندازی کنند به بیرون آمدند.

وی ادامه داد: مردم بصیر ایران زمانی که متوجه شدند به ساحت مقدس دین اسلام در روز عاشورا اهانت می‌شود و عده‌ای کشف حجاب می کنند و راه خود را از اسلام ناب جدا کرده‌اند و خصلت باطنی شان رو شده است با فهم سیاسی مسیرشان را از راه باطل جدا کردند و پشت سر ولایت ایستادند.

شاه محمدپور با بیان اینکه دشمن مردم ایران را نشناخته است افزود: بزرگترین ضربه برای دشمن عدم شناخت کافی از مردم اسلامی ایران است و این موجب بر هم خوردن محاسبات غلط شان در براندازی و فتنه گری در خاک این کشور می باشد. 

فرمانده سپاه عجبشیر در وصف ملت ایران گفت: اگر مردم ایران در زمان پیامبر(ص) و وقایع حضرت زهرا(س) و یا حادثه عاشورا بودند اجازه نمی دادند که به ارزش‌ها و آرمان‌های اسلامی جسارت شود و نمی گذاشتند که دنیای اسلام دچار شکاف عظیم بشود.

وی در پایان گفت: دوران دفاع مقدس، داعش، فتنه‌های داخلی، حوادث و وقایع طبیعی سیل، زلزله و امروز هم بیماری کرونا به همت مردم و به خاطر ولایتمداری و بصیرت شان به خوبی مدیریت شد.

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید