۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۰:۰۹
کد خبر : 9308521
۰۰:۳۰

۱۳۹۹/۱۰/۱۲

بیانیه جامعه زنان سپاه حضرت سیدالشهداء به مناسبت دهه بصیرت

بیانیه جامعه زنان سپاه حضرت سیدالشهداء  به مناسبت دهه بصیرت
جامعه زنان سپاه حضرت سیدالشهداء علیه السلام استان تهران به مناسبت دهه بصیرت و سالگرد شهادت سردار سرافراز شهید قاسم سلیمانی بیانیه ای صادرکرد.

به گزارش خبرنگار سپاه استان خبرگزاری بسیج؛ در بیانیه جامعه زنان سپاه حضرت سیدالشهداء علیه السلام استان تهران آمده است:

 یوم الله 9 دی و شهادت سردار سرافراز اسلام شهید سپهبد قاسم سلیمانی سرآغاز فصلی نوین در پیوند مستحکم امت اسلامی با آرمانهای بلند انقلاب اسلامی و امام (ره) و تجلی گاه بیعت با مقام عظمای ولایت و رهبری امام خامنه ای عزیزصحه ای شکوهمند و آموزنده از مقاومت و ایستادگی مقتدرانه ملت بزرگ اسلامی در چهل سال اخیر برای غلبه بر توطئه ها و طراحی های شوم جبهه دشمن و چالشها و بحرانهای فرا روی مسیر بالندگی و پیش روندگی میهن اسلامی به شمار می رود .

دشمنانی مانند داعش که با نقشه های آمریکاو صهیونیسم و صرف میلیون ها دلار در منطقه ،کشور عزیز مارا تهدید کردند و عزم جدی برای از بین بردن این سرزمین مقدس اسلامی داشتند ولی وجود سربازان گمنامی مانند سردار سلیمانی کمر همت را برای از بین بردن این شیاطین بستند و با خون خود این مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمنان را تحکیم بستند و موجب همبستگی در بین جوانان انقلابی ایران و سوریه و عراق و شام و یمن و لبنان شدند .

دشمن به خیال خود این اتحاد را با شهادت سردار بزرگ حاج قاسم سلیمانی که نماد مجاهده در راه خدا و مبارزه با ظلم و استعمار بود را از بین برده و مقاومت را شکسته  و لرزه بر زمین مقاومت ایجاد کرده است غافل از اینکه شهادت هنر مردان خداست و با شهادت آنان،مکتبشان در جهان انتشار خواهد یافت .اکنون که در آستانه سالگرد شهادت آن شهید بزرگوار ، شهادت دانشمند هسته ای و علمی کشور دکتر محسن فخری زاده بار دیگر جهانیان یک اقدام و حرکت تروریستی ناجوانمردانه،کوردلانه و نابخردانه دیگری را با محوریت استکبار جهانی و صهیونیست خبیث را به چشم دیدند .

 9 دیسردمداران شیطان بزرگ و ایادی آنان باید بدانند که این شهادت ها مسیر حق طلبی و مبارزه با ظالمان را از بین نمی برد و عزم حق جویان را در قطع دست شیاطین محکمتر خواهد کردو با شهادت حاج قاسم ها و فخری زاده ها نور فروزان اندیشه متعالی آنان روز به روز تابنده تر شده و گسترش بیشتری پیدا خواهد کرد که منجر به بیدار کردن جان های خفته و منزوی شدن هرچه بیشتر تفکر تجاوزگر آمریکایی خواهد شد .

دشمنان این نظام مقدس به ویژه آنهایی که ضعف و زبونی برخی عناصر داخلی را فرصتی برای گسترش گستاخی و رذالت خود می بینند ، بدانند که بر اساس وعده حق الهی و با رهبری داهیانه حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) پیروزی نهایی از آن جبهه حق و ایران اسلامی است و شکست و عاقبتی تلخ در انتظار آنان است .

"و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون"

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید