به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه الغدیر از زحمات ۲۵ ساله حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی امام جمعه سابق تشکر و مقدم حجه الاسلام و المسلمین سعادت فر امام جمعه جدید شهرستان بافق را گرامی داشتند.
"حجه الاسلام والمسلمین قره چاهی" مسول سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه الغدیر استان یزد در پیامی از سوی طلاب و روحانیون بسیجی استان از زحمات حجه الاسلام والمسلمین سلیمانی که چهرهای نام آشنا، مبارزات قبل از انقلاب، دفاع مقدس و خدمات ارزنده در حوزه علمیه، بنیاد شهید و ۲۵ سال خدمت در سنگر امامت جمعه بودند تشکر و مقدم حجت الاسلام والمسلمین سعادت فر امام جمعه جدید شهرستان بافق را که سوابق ارزندهای در کارنامه سنگر امامت جمعه دارند را گرامی داشتند.
وی خاطر نشان کرد: پایگاههای بسیج طلاب در شهرستان بافق همانند گذشته آمادگی لازم جهت همکاری با حجه الاسلام و المسلمین سعادت فر امام جمعه محترم را دارند و در راستای تعامل با ایشان و گام برداشتن در فعالیتهای تبلیغی، فرهنگی و جهادی تلاش خواهند نمود.