۲۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 18 June 2025
15:07
کد خبر : 9308810
۰۹:۳۰

۱۳۹۹/۱۰/۱۳
مسؤل دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا:

شهادت حاج قاسم سلیمانی به دست آمریکا بی پاسخ نخواهد ماند

مسؤل دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا تاکید کرد:شهادت حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای مقاومت به دست آمریکا بی پاسخ نخواهد ماند.
شهادت حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای مقاومت به دست آمریکا بی پاسخ نخواهد ماند
 
به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، آیین بزرگداشت ۱۸۵ شهید شهرستان عباس‌آباد با محوریت سردار پرافتخار سپاه اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و همرزمان شهیدشان در مسجد جامع عباس‌آباد برگزار شد.
 
حجت‌الاسلام غلامحسن تسخیری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا با اشاره به نخستین سالگرد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و با تکریم از رشادت‌های سردار سلیمانی، ابومهدی المهندس، فخری زاده و ۱۸۵ شهید والامقام این شهرستان گفت: متاسفانه بی توجهی و سکوت جامعه بین‌المللی به این اقدام تروریستی باعث شد تا این روند با ترور شهید هسته‌ایی محسن فخری زاده تقویت و ادامه پیدا کند.
 
حجت الاسلام تسخیری با تاکید بر اینکه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت قهرمانان جهان اسلام هستند افزود: بی تردید جنایت ترور شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای مقاومت  به دست آمریکا بی پاسخ نخواهد ماند، قطعا ترور این شهیدان گرانقدر اراده محور مقاومت را از بین نمی‌برد.
 
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در پایان تاکید کرد:سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نماد مقاومت و ایستادگی بود.
 
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید