به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، آیین بزرگداشت ۱۸۵ شهید شهرستان عباسآباد با محوریت سردار پرافتخار سپاه اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و همرزمان شهیدشان در مسجد جامع عباسآباد برگزار شد.
حجتالاسلام غلامحسن تسخیری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا با اشاره به نخستین سالگرد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و با تکریم از رشادتهای سردار سلیمانی، ابومهدی المهندس، فخری زاده و ۱۸۵ شهید والامقام این شهرستان گفت: متاسفانه بی توجهی و سکوت جامعه بینالمللی به این اقدام تروریستی باعث شد تا این روند با ترور شهید هستهایی محسن فخری زاده تقویت و ادامه پیدا کند.
حجت الاسلام تسخیری با تاکید بر اینکه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت قهرمانان جهان اسلام هستند افزود: بی تردید جنایت ترور شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای مقاومت به دست آمریکا بی پاسخ نخواهد ماند، قطعا ترور این شهیدان گرانقدر اراده محور مقاومت را از بین نمیبرد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در پایان تاکید کرد:سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نماد مقاومت و ایستادگی بود.
انتهای پیام/