
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در چابهار، امیری مدیر آموزش و پرورش چابهار در این دیدار گفت: ما همیشه مدیون خون شهدایی هستیم که در طول ۸ سال دفاع مقدس برای دفاع از وطن خود جنگیدند.
وی ادامه داد: استان ما نیز شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کرد تا امروزه در امنیت و آسایش زندگی کنیم، در این بین شهدای دانش آموز نیز دیده میشوند.
وی در ادامه بیان داشت: تجلیل از رزمندگان و ایثارگران دوران دفاع مقدس از وظایف ما مسئولین است، همه باید قدردان زحمات این بزرگواران باشیم.
امیری اظهار داشت: سردار سلیمانی از بهترین فرماندهان دوزان دفاع مقدس بودند. سردار هرکجا حضور داشتند خدمات برجستهای ارائه دادند، چه در دوران جنگ چه در دوره حضور در استان و مبارژه با اشرار و در آخر در جبهه مقاومت، که دیدیم چگونه سبب اتحاد کشورهای اسلامی شد.
گفتنی است در پایان با اهدای هدیهای از سرهنگ پوراحمدیان رزمنده ۸ سال دفاع مقدس توسط مدیر آموزش و پرورش تجلیل بعمل آمد.
انتهای پیام/