۳۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 22 September 2026
۰۵:۰۲
کد خبر : 9309677
۱۹:۵۴

۱۳۹۹/۱۰/۱۴
مسول نمایندگی، ولی فقیه در ناحیه فیروزآباد:

اطاعت از، ولی فقیه زمان، پیام بزرگ سپهبد شهیدحاج قاسم سلیمانی بود

اطاعت از، ولی فقیه زمان، پیام بزرگ سپهبد شهیدحاج قاسم سلیمانی بود
مسول نمایندگی، ولی فقیه در ناحیه فیروزآباد گفت: اطاعت از، ولی فقیه زمان، پیام بزرگ سپهبد شهیدحاج قاسم سلیمانی بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، حجت الاسلام پورغلامی با تسلیت سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس همرزم شهیدش اظهار داشت: اطاعت بی چون و چرا از ولایت فقیه ویژگی بارز سپهبد شهید سلیمانی بود.
وی بیان کرد: در زمان حضرت امام و در زمان زعامت امام خامنه‌ای این جمله معروف را سه بار با لفظ جلاله تکرار می‌کند "والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت خیری رابطه قلبی و دلی وحقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد " حقیقتا به این اصل مهم و اساسی در عمل نیز پایبند بود.
مسول نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه فیروزآباد به دیگر جمله معروف شهید سلیمانی یعنی " یکی از شئون عاقبت بخیری نسبت شما از جمهوری اسلامی و انقلاب است " اشاره و خاطر نشان ساخت: نمی‌شود دم از شهید سلیمانی زد، اما نسبت به جمهوری اسلامی وانقلاب بی تفاوت بود
پورغلامی با اشاره به دیگر ویژگی‌های سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از جمله اخلاص و بیان اینکه خدا باوری. خدا محوری. عشق به دین. معنویت اهل بیت علیهم السلام به ویژه حضرت زهرا (سلام الله علیه) دشمن ستیزی عنوان کرد: خم شدن ژنرال بزرگ ایران برای بوسیدن پای مادر درسی بزرگ برای مکتب بزرگ عاشقان سپهبد سلیمانی بود.

انتهای پیام/

خبرنگار: فاطمه اسدزاده

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید