تمام دنیا به خط شده بودند، سیاست همان طور پیش میرفت که غرب و اسراییل میخواستند، دلها همه پر آشوب بود، اما ناخدای کشتی ما با آرامش پیام میداد که این روزها میگذرد، ما پیروزیم، عمق کلامش را درک نمیکردیم، رقاصهها، سلبریتی، روشنفکر و کرواتیهای بی مغز پیام نه غزه نه لبنان سر میدادند، لایکهای توییتر و اینستا بیداد میکرد، هر مزدوری با ژست دلسوزی علیه سیاستهای انقلاب در منطقه به عنوان پیاده نظام غرب عمل میکردند، یاس و نا امیدی و مدیریت غلط در عرصه اقتصاد، سرخوردگی از چشم دوختن به آمریکا همگی ذهن و ریشه مردم را افسرده کرد.
خبری تکان دهنده رسید، سردار قاسم سلیمانی در فرودگاه بغداد به شهادت رسید، میهمان را کشتند، همان که سیاستهای منطقهای به دوش وی بود، بزرگترین تشییع تاریخ انجام شد، ۸۶ کشور تظاهرات ضد آمریکایی صورت گرفت، خون شهید ابو مهدی مهندس و سردار دلها تمام هجمه رسانهای و داستانهای هالیوودی را خنثی کرد.
امروز میدان التحریر بغداد حادثه بزرگی را رقم زد، شعارها مشخص بود، الکاظمی یا جبان(الکاظمی ای بزدل) الاعمیل الامریکان(مزدور آمریکا) شعار ها از انتقام و اخراج اکنده بود، سیلی محکم تر اخراج آمریکا از منطقه است، هر وقت خون پاکی به زمین ریخته شود که قلبهای مومنین به درد آید، منتقمی ظهور خواهد کرد تا بتواند مرحم دردهای مردم شود، قلب مومنین را تسکین دهد، وقتی سرباز زینب (س) اینقدر در دلها نفوذ دارد اگر ملت امام خویش را در کربلا میشناختند چه محشری برپا میشد.
سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس با خون خود، سیلابی همانند توفان نوح در منطقه راه انداختند که ناخدای کشتی انقلاب پیش بینی کردند، فرماندهان مقاومت هم در صحنه نبرد و میدان آمریکا را شکستند و هم در صحنه فرهنگی و جنگ نرم.
میدان التحریر جایی بود که فریادها شکسته شد، شبکه BBC گفت چند صد نفر حضور داشتند، اما چه کنند توفان را با هیچ چیزی نمیتوان مهار کرد. پایانی بر ماجرای شیطان بزرگ بر منطقه رقم خواهد خورد.
نگارنده: صادق چگینی