۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
22:01
کد خبر : 9311974
۱۴:۰۹

۱۳۹۹/۱۰/۲۲

توزیع بسته های معیشتی در هندیجان

فرمانده ناحیه سپاه هندیجان از توزیع بسته های کمک معیشتی در میان سرپرستان دانش آموز بی بضاعت و محروم هندیجان به مناسبت ایام فاطمیه(س)و گرامیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با رعایت پروتکل بهداشتی خبر داد.

سرگرد پاسدار روح الله قاسمی خشاب در شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان اظهار داشت : با همت ارزشمند و همیشگی بااخلاص گروه جهادی شهید دانش آموز سالم قجری و شهید دانش آموز فریده صابری به مناسبت گرمیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و ایام فاطمیه س و دهه بصیرت و میثاق باولایت توسط حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهید حسین فهمیده شهرستان هندیجان بیش از ۶۳بسته کمک معیشتی در میان سرپرستان دانش آموز بی بضاعت هندیجان توزیع شدند.

 

وی افزود: به مناسبت ایام فاطمیه (س) با همت گروه های جهادی بسیج ناحیه سپاه هندیجان غذاهای گرم پخت و در میان خانواده های بی سرپرست و آسیب دیدگان از ویروس کرونا با لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری و ارج نهادن به مقام والای شهدای هندیجان و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی توزیع شدند که همچنان با تمامی امکانات و ظرفیت ها خدمات رسانی جهادی در همه زمینه ها ادامه دارد.

 

وی بابیان دستگیری سارق موتور سیکلت در هندیجان گفت: با کارهای تاثیر گذار عملیاتی و اطلاعاتی طرح شهید علی هاشمی حوزه مقاومت بسیج شهید بهرام مزارعی ناحیه سپاه هندیجان و کلانتری مرکزی ۱۱انتظامی هندیجان بصورت دقیق و برنامه ریزی شده یک نفر سارق موتور سیکلت در حوزه استحفاظی شهرستان هندیجان دستگیر و پس از بررسی و تشکیل پرونده به مرجع قضایی شهرستان هندیجان تحویل داده شد.

 

سرگرد پاسدار روح الله قاسمی خشاب فرمانده ناحیه سپاه هندیجان عنوان کرد : سپاه و بسیج برای ایجاد امنیت در کنار انتظامی و دیگر نیروها حضور ی فعال در سطح شهرستان هندیجان دارد و با هرگونه تهدید برخورد خواهد داشت و همواره سپاه و بسیج در خدمت مردم است و اهداف و دستاوردهای انقلاب و امام راحل و شهدا دفاع می کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید