۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
22:54
کد خبر : 9316207
۱۳:۳۳

۱۳۹۹/۱۱/۱۲
رحیمیان:

انقلاب اسلامی تا نابودی آمریکا و اسرائیل ادامه خواهد یافت

تولیت مسجد جمکران با بیان اینکه راه جمهوری اسلامی پایدار و استوار است و انقلاب اسلامی پیش می رود، گفت: این انقلاب تا پیروزی نهایی و نابودی آمریکا، اسرائیل و استکبار ادامه خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری بسیج، تولیت مسجد جمکران با بیان اینکه راه جمهوری اسلامی پایدار و استوار است و انقلاب اسلامی پیش می رود، گفت: این انقلاب تا پیروزی نهایی و نابودی آمریکا، اسرائیل و استکبار ادامه خواهد یافت.

 حجت الاسلام محمدحسن رحیمیان تولیت مسجد جمکران صبح امروز در مراسم گل افشانی محل جلوس امام(ره)T اظهار داشت: در طول نهضت امام شرق و غرب عالم تلاش کردند نهضت امام پیروز نشود ولی همه این تلاش ها فایده ای نداشت و نهضت امام پیروز شد و با نهضت امام کل نظام شاهنشاهی نابود شد.

وی افزود: در طول این ۴۰سال گذشته تمام تلاش‌های مستکبران عالم بی نتیجه ماند و علیرغم شهادت عمده شخصیت های نظام هرچه شهادت بیشتر شد پایه‌های این نظام مستحکم تر شد و جنگ تحمیلی علیه ما که در حقیقت جنگ جهانی بود بر ما تحمیل شد ولی علیرغم همه شهادت ها و سختی ها باعث اقتدار و بقای نظام اسلامی شد.

رحیمیان با بیان این اینکه توطئه داعش هم برعکس خواست دشمن باعث اقتدار بیشتر منطقه‌ای جمهوری اسلامی شد، گفت: رئیس جمهور پلید آمریکا گفت جزو اهدافش اسقاط جمهوری اسلامی هست ولی برخلاف خواسته آنها ترامپ رفت ولی جمهوری اسلامی ماند.

وی با بیان اینکه راه جمهوری اسلامی پایدار و استوار است و انقلاب اسلامی پیش می رود، گفت: این انقلاب تا پیروزی نهایی و نابودی آمریکا، اسرائیل و استکبار ادامه خواهد یافت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید