۱۲ / تير / ۱۴۰۴ - 03 July 2025
04:24
کد خبر : 9316486
۱۳:۴۹

۱۳۹۹/۱۱/۱۳
فرمانده سپاه ناحیه شازند خبر داد:

دهه فجر یادآور استقامت و ایستادگی امت اسلامی در برابر طاغوت/ اجرای 300 برنامه در سطح شهرستان شازند

سرهنگ پاسدار رشید اکبری گفت:انقلاب اسلامی یکی از بزرگ ترین رویداد های تاریخی امت اسلامی است چرا که ملت ایران اسلامی با استقامت و ایستادگی در مقابل طاغوت مقاومت کردند و پیروزی رسیدند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی سرهنگ پاسدار رشید اکبری  فرمانده سپاه ناحیه شازند در نشست خبری تشریح برنامه های  دهه فجر در سطح شهرستان شازند گفت: ایام‌الله مبارک دهه مبارک فجر تبلور و نماد ایثار، استقامت و آزادی خواهی امتی است که با عزمی راسخ و الهی وبا رهبری حضرت امام خمینی (ره) در مقابل حکومت طاغوت ایستادگی کردند و با شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» در این مسیر ارزشمند قدم برداشتند.

وی افزود : با تلاش های بسیجیان و پاسداران این شهرستان و برنامه ریزی های انجام شده بیش از 70 عنوان برنامه در سطح شهرستان و 300 برنامه در سطح پایگاه ها و مساجد و محله ها برگزار خواهد شد.

وی افزود: دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران ، گلباران قبور شهداو در ادامه طرح شهید سلیمانی با همکاری شبکه بهداشت شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی به صورت رزمایش سراسری در سطح شهرستان برگزار می شود.

سرهنگ اکبری اظهار کرد : گشت های محله محور بسیج ، اجرای زنگ انقلاب در مدارس به صورت نمادین در سطح چند مدرسه با رعایت پروتکل های بهداشتی ، برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب و نقاشی و کاریکاتورو اقتصاد مقاومتی ، اختصاص یک روز ویژه جهت افتتاح پروژه های محرومیت زدایی با حضور فرمانده سپاه روح الله از دیگر برنامه های این دهه خواهد بود.

وی با اشاره به بخش دیگری از برنامه های دهه فجر در این شهرستان گفت: افتتاح خانه ی محرومین ، افتتاح جاده ی بین مزارع در 4 نقطه از شهرستان,و برگزاری مسابقات ورزشی برگزاری کلاس های سبک زندگی اسلامی ، برپایی نمایشگاه عکس و انقلاب اسلامی ، برگزاری نهضت های روشنگری در سطح حوزه ها و پایگاهها با برنامه ریزی های انجام شده برگزار می شود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید