۲۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 18 June 2025
03:09
کد خبر : 9317582
۱۸:۲۲

۱۳۹۹/۱۱/۱۵
با حضور سردار زهرایی صورت گرفت؛

افتتاح 1000 پروژه عمرانی گروه های جهادی و 139 تعاونی اشتغالزای مردم یار دراستان فارس

گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، رئیس سازمان بسیج سازندگی سردار زهرایی، در برنامه آیین افتتاح هزار پروژه محرومیت‌زدایی گروه‌های جهادی و ۱۳۹ تعاونی اشتغالزایی در استان فارس، همزمان با سالروز ایام‌الله دهه فجر خبر داد و گفت: تمام کار بسیج برای مردم و به خاطر مردم است؛ به امید خدا امروز هزار پروژه عمرانی محرومیت زدایی گروه‌های جهادی و یکصد و سی و نه تعاونی اشتغالزایی مردم یار بسیج سازندگی استان فارس با رمز یا صاحب الزمان علیه السلام افتتاح گردید.

زهرایی افزود: امروز شرکت‌های چند ملیتی نمونه‌ای از بد صفت‌ها هستند و استعمار و استثمار می‌کنند. استعمار و استکبار جهانی که نمونه بارز آن آمریکاست با ما جنگی تمدنی دارد و با اصل انقلاب اسلامی و حکومت صالحین مخالفت می‌ورزد و همانگونه که در زمان امام حسن مجتبی حکومت را به حق و اهلش ندادند و این را از آل پیامبر گرفتند.

رییس بسیج سازندگی کشور گفت: دومین بحثی که استکبار با جوامع اسلامی دارد، نفوذ بر قلب هاست و رابطه بین امام و امت است. این اسلام فقه سیاسی، اسلام اجتماعی، اسلام فرهنگی و حاکمیت اسلامی را بر خود برنمی‌تابد و دشمنی با ما، دشمنی تمدنی است.

زهرایی گفت: آمریکا به عنوان نمونه، استکبار جهانی و انسانی است که ماهیتاً با تمدن اسلامی مشکل دارد و هر کار می‌کند تاا این تمدن شکل نگیرد.

ایشان تصریح کرد: امام خمینی (ره) می‌فرماید، مردم، ولی نعمت ما هستند و یک تار موی محرومین و مستضعفین را به ستم گران نمی‌دهیم. شاید کسی فقیر باشد، اما شخصیت والایی دارد. در اسلام، جوهره ذاتی افراد مهم است نه بیرون آن و ظواهر آن و این دقیقاً برعکس تمدن غرب است.

زهرایی افزود: آمریکا خیال کرد، اگر حاج قاسم و شهید خلیل زاده را شهید کند، آن‌ها دیگر تمام می‌شوند، اما ما دیدیم که این گونه نبود. نمونه بارز آن ترویج تفکر و مکتب حاج قاسم است.

سردار زهرایی با این مطلب که ما سال گذشته در خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدیم اشاره کرد: بسیج سازندگی ۱۲ هزار گروه ثبت شده داشت، که قریب به ۵۰۰ هزار جهادگر در آن سازماندهی شده بودند، که در آن دیدار مقام معظم رهبری فرمودند، این‌ها قلیل اند و فقط ۱۵ درصد جامعه جوان کشور را شامل می‌شود و شما باید به دنبال حضور همه جوانان و سازماندهی همه جوانان در گروه‌های جهادی باشید و امروز با افتخار اعلام می‌کنیم قریب به ۵۲ هزار گروه جهادی در سامانه بسیج سازندگی سازماندهی و ثبت شدند.

ایشان گفت: افزایش گروه‌های جهادی ۴ دلیل داشت:
۱- پس از دیدار با حضرت آقا ثبت و شکل گیری گروه‌های جهادی شتاب بیشتری گرفت و این اولین دلیل شروع شتاب سازماندهی و تقویت گروه‌های جهادی بود.
۲- شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی یک حرکتی جذب گونه در ثبت گروه‌ها و حرکت جوانان به سمت کار‌های جهادی بود و ما در کمترین زمان پس از شهادت حاج قاسم قریب به ۱۰ هزار گروه جهادی در سامانه بسیج سازندگی ثبت فعالیت کردند و چندین تعاونی صندوق‌های قرض الحسنه اشتغال زا افتتاح شد. این نشان داد که هر قطره خون شهید سلیمانی صد‌ها گروه جهادی به جمعیت جمهوری اسلامی اضافه شده است.

۳- بعد از شهادت شهید خلیل زاده نیز خیلی از این گروه‌های جهادی علمی راه اندازی شد و آن‌ها به سراغ بسیج سازندگی می‌آمدند و این یک جهشی در شکل گیری گروه‌های علمی تخصصی بود.

۴- کرونا، ویروس منحوسی بود که به شکل یک دشمن دیده شد و این تعبیر مقام معظم رهبری بود و باعث شد، گروه‌های جهادی، کرونا را به فردی که دشمن ببیند و به این دشمن حمله کنند. طرح شهید حاج قاسم سلیمانی رویکرد اصلی که داشت، توانست ما را از حالت درمان به پیشگیری حرکت دهد.

زهرایی در خصوص موضوع محرومیت زدایی و با ورود به دهه مبارکه فجر گفت: نقطه پایان ما در نظام ستم شاهی فقر مطلق بود، ولی امروز فقر نسبی داریم.

ایشان تصریح کرد: یک روزی آرمان ما کشیدن یک راه خاکی برای یک روستا بود و آن را میگفتند محرومیت رفع شده، اما امروز برای رفع محرومیت در روستا‌ها تکمیل زنجیره ارزش برای اشتغال زایی و حل مسائل روستاهاست.

زهرایی در آخر گفت: متاسفانه امروز سرعت محرومیت زایی از محرومیت زدایی بیشتر است و ما باید با حرکت گروه‌های از محرومیت زایی پیشی بگیریم. قوانین محرومیت ها، انسان‌های محروم، تفکر‌های محرومیت زا و مناطق محروم باید توسط گروه‌های جهادی کنترل و کم شود. رفع موانع محرومیت زدایی جلوگیری از محرومیت زا بودن این مولفه هاست و قطعاً با همکاری گروه‌های جهادی این موضوع حل خواهد شد.

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید