۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
01:16
کد خبر : 9319002
۱۰:۱۶

۱۳۹۹/۱۱/۱۹
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه غدیر تبریز:

بیانیه گام دوم انقلاب منشوری برای 40 سال آینده است

تبریز- مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه غدیر تبریز، گفت: بیانیه گام دوم انقلاب منشوری برای 40 سال آینده است و راه‌گشا ترین و میان‌بر ترین راه را نشان می دهد.
 به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام رحیمعلی طالعی در همایش توانمندسازی مسئولان فرهنگی و هنری حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت، افزود: تکلیف ما به‌عنوان سرباز ولایت این است که تمام عده و عده را جمع کنیم و در راستای اجرایی کردن بیانیه گام دوم قدم برداریم.
 طالعی اضافه کرد: توصیه به علم، اخلاق و معنویت، اقتصاد مقاومتی، سبک زندگی فاطمی و گرایش به عدالت و مبارزه با فساد را از محورهای این بیانیه راهبردی است.
حجت الاسلام طالعی ادامه داد: در هیچ عرصه‌ای دشمن حق ندارد بر ما مسلط شود و معنی آن این است که باید صاحب حکومت باشیم و مقتدر بمانیم. 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید