۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
21:56
کد خبر : 9319111
۱۳:۰۵

۱۳۹۹/۱۱/۱۹

ارتقا فرهنگ ایثار و شهادت با برگزاری اردوهای راهیان نور

معا ونت پرورشی آموزش و پرورش استان کرمان گفت: یکی از برنامه های مهم آموزش و پرورش جهت  ارتقا ایثار و شهادت برگزاری اردوی راهیان نور است که هر ساله برای دانش آموزان به مناطق جنگی اعزام می شدند

به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان، اردوی راهیان نور صبح امروز با حضور سردار معروفی فرمانده سپاه ثارالله استان کرمانبه صورت مجازی در کنار مرقد سیدالشهدای مقاومت برگزار گردید.

معا ونت پرورشی آموزش و پرورش استان کرمان ضمن تبریک دهه فجر اظهار کرد: یکی از برنامه های مهم آموزش و پرورش جهت  ارتقا ایثار و شهادت برگزاری اردوی راهیان نور است که هر ساله برای دانش آموزان جهت الگوگیری از شهدا به مناطق جنگی اعزام می شدند، چرا که بعد از ائمه بهترین الگو شهدا هستند

این مقام مسئول گفت: ما وظیفه داریم در حوزه پرورشی و بسیج دانش آموزی برای دانش آموزان فرهنگ ایثار و شهادت را تقویت کنیم چرا که یکی از مهمترین عواملی که باعث می شود تا از آسیب های اجتماعی روحی و روانی جلوگیری کند فرهنگ شهادت است.

معاون پرورشی آموزش و پرورش استان کرمان با تاکید بر اینکه امید دانش آموزانی تربیت کنیم که در طراز انقلاب باشند، افزود: در دین و فرهنگ تشیع، پویا بودن جامعه شیعه شهادت است.

معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه در دین اسلام و مکتب تشیع، شهادت عامل پویایی جامعه است خاطر نشان کرد : به دلیل شیوع بیماری کرونا پایگاه راهیان نور دانش آموزی امروز از طریق فضای مجازی افتتاح می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید