۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۶:۵۱
کد خبر : 9320211
۲۱:۰۳

۱۳۹۹/۱۱/۲۲
فرمانده سپاه ثار الله خارگ:

پیام تبریک فرمانده سپاه ثارالله جزیره خارگ به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

 

 

به گزارش خبرگزاری بسیج ازخارگ : سرهنگ حیاتی فرمانده سپاه ثارالله جزیره خارگ در پیامی ضمن عرض تبریک به مناسبت چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی ازاقشار مختلف مردم جهت حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن که بصورت موتوری و خودرویی برگزار خواهد شد دعوت بعمل آورد

  متن پیام سرهنگ حیاتی فرمانده سپاه ثارالله جزیره خارگ  به شرح زیر است:

"بسمه تعالی

22 بهمن ماه 1399 چهل و دومین سال به ثمر نشستن نهال جمهوری اسلامی و سرآغاز پیروزی شکوهمند و رهایی ملت بزرگوار ایران از ظلم و ستم سلسله حکومت های شاهنشاهی و طاغوتی و استقلال ایران اسلامی است.

در این روزهای عزیز، ملت ایران با رهبری حکیمانه زعیم بزرگ جهان اسلام و بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و با تأسی از آموزه های اسلام ناب محمدی طومار ٢٥٠٠ سالۀ رژیم طاغوتی استبداد و استکبار را درهم پیچیدند و روح امید، احساس غرور و خودباوری را در کشور زنده کردند.

در چهل و دومین فجر شکوهمند انقلاب اسلامی، همدل و هم‌صدا، با عزمی پولادین، گام‌های استوار و نستوه و در صفوفی یک رنگ و یک‌صدا، در راهپیمایی (موتوری و خودرویی)یوم‌الله 22 بهمن با آرمان‌های متعالی شهدا و امام عزیز و رهبر فرزانه انقلاب  تجدید میثاق نموده و در کشاکش بحران‌ها و کینه‌ها و دشمنی‌های آشکار و پنهان استکبارجهانی، وحدت ملی را فریاد می‌کنیم.

اینجانب ضمن پاسداشت یوم الله ٢٢ بهمن، از تمامی اقشار مردم شهید پرور جزیره خارگ، خانواده معظم شهداء و ایثارگران و آزادگان، علما و روحانیون معزز، صنعت گران ، ورزشکاران، اصناف و بازاریان، فرهنگیان، دانش آموزان و دانشجویان، مسئولان دستگاههای اجرایی، نیروهای نظامی و انتظامی و سایر اقشار دعوت می‌کنم تا با حضور در راهپیمایی 22 بهمن، که بصورت رژه موتوری و خودرویی برگزار خواهد شد قامت تنومند انقلاب اسلامی را یاریگر باشند و بار دیگر عظمت و شکوه این انقلاب را به همه جهانیان ثابت نمایند.

سرهنگ سیروس حیاتی
فرمانده سپاه ثارالله جزیره خارگ

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید