۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
21:09
۱۷:۴۹

۱۳۹۹/۱۱/۲۲
استاندار گلستان:

موضوع فرهنگ اساس توسعه است

هادی حق شناس گفت: در شهرستان گرگان استقبال خوبی از این جشنواره داشتند و امیدواریم شرایطی اندیشیده شود که علاوه بر مراکز استان، در دیگر شهرستان های استان نیز زمینه اکران این فیلم ها فراهم شود.

به گزارش خبرنگار بسیج ازگلستان؛ هادی حق شناس در حاشیه اکران فیلم های سی و نهمین جشنواره فیلم فجراظهارکرد: موضوع فرهنگ اساس توسعه است و این یک شعار نیست و تمدن ما با حافظ، سعدی و فردوسی گره خورده است.

وی افزود: شرایطی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اندیشیده شده که طرفداران فیلم و هنر سینما بتوانند در استان ها نیز این فیلم ها را تماشا کنند.

استاندار گلستان تصریح کرد: امیدواریم شرایطی اندیشیده شود که علاوه بر مراکز استان، در دیگر شهرستان های استان نیز زمینه اکران این فیلم ها فراهم شود.

حق شناس بیان کرد: در شهرستان گرگان استقبال خوبی از این جشنواره داشتند.

وی گفت: در زندگی صنعتی اوقات فراغت افزایش پیدا می کند و باید دستگاه های فرهنگی برای تامین اوقات فراغت به خصوص جوانان برنامه ریزی کنند.

حق شناس خاطرنشان کرد: برحسب علاقه باید برنامه ریزی کنیم تا بتوانیم اوقات فراغت نوجوانان و جوانان را فراهم کنیم

وی اذعان کرد: قطعا اگر ما با تولیدات فاخر هنری و سینمایی اوقات فراغت فرزندان خود را پر نکنیم، رسانه های غربی برای فرزندان ما برنامه ریزی می کنیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید