خبرهای داغ:

5 فقره طرح مرتعداری در تکاب به بهره برداران واگذار شد

با حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی، پنج فقره طرح مرتعداری در تکاب به بهره برداران واگذار شد.
کد خبر: ۹۳۲۲۲۲۳
|
۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴

 به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، هادی قاسمی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با حضور در تکاب 5 فقره طرح مرتعداری به مساحت 14 هزار هکتار به بهره برداران مراتع ییلاقی این شهرستان واگذار کرد.

قاسمی در این مراسم افزود: در راستای حفاظت از عرصه های ملی و حفاظت از مراتع ییلاقی و بهره برداری بهینه از آنها طرحی به نام، طرح مرتع‌داری تلفیقی با تأکید بر کشت گیاهان دارویی و سایر شغل‌های ذی صلاح، یکی از اولویت‌های اصلی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور و به تبع آن اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان آذربایجان غربی است.

وی افزود: خوشبختانه در 11 ماه امسال برای بیش از 100 هزار هکتار از مراتع ییلاقی استان طرح تلفیقی تهیه شده و جهت بررسی به اداره کل ارسال و بیش از 270 هزار هکتار نیز در دست مشاور و شهرستان‌ها است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در تکاب 14 هزار هکتار از عرصه های طبیعی و ییلاقی طرح تهیه و برای امضاء و واگذاری به بهره برداران مراتع ییلاقی آماده شده است، که این طرح‌ها در 5 روستای ییلاقی تکاب انجام شده که امیدواریم با اجرای این طرح‌ها زمینه استفاده بهینه از مراتع ییلاقی در تمامی روستاهای استان را داشته باشیم.

انتهای پیام

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار